Új hozzászólás Aktív témák

  • #Morcosmedve

    veterán

    válasz MiklosSaS #94227 üzenetére

    Szerencséd volt! :K

    Nem mondtam, hogy gyengébb, rosszabb :DDD Jo, egyebkent szerintem gyengebb is, kiveve a Cinebench jellegu program renderekben, 5930k 6850k-tól felfele jobban eszlelheto, de masban tobabbra sem...a tobb lane PCIE-ban nem hiszek, SLI-CF szinten urban legends szaga van. A Broadwell-E nél se javult semmi, kellett volna nagyon egy jobb PCH.

    1440p még nem olyan nagy durranás, pláne egy kártyával.
    "Szaz eves egyszal jatekok" - olvass vissza mikkel jatszol! Bőven van DX12 alatt is CPU limit, talán 4k-n nincs annyira, nem régiben volt vs-ben egy ilyen teszt, ahol szépen kidobálta a csúcs VGA-kat a puhaproci.

    Nem, nem érzed az erőt, frissen felrakott 5820k-s tuningolt gepnel is boven lassabbnak tunt a használat és Z97 után se voltam ezek szerint hülye, csak akkor nem hittem el, hogy ez a platform sajátja, nem annyira érződik pikk-pakknak, persze, volt egy day1 sz@r BIOS-os MSI lapod meg 6700k 1 hétig, az nem valami jó érvelési alap.

    HSM: Skylakenal nem meleg mar ugy mint Haswell-nal es jol tudod, hogy a LinX-en kívül azonos orajelen teljesen ugyan ugy melegednek vs. HEDT.
    Haswell-re is igaz,maz extreme OC-s meg vegye le a kupakot. Meg lehet kérdezni, hogy hány fokos Sass 4,4-es 5820k-ja. TDP-re teljesen ugyan ugy van belove a kupak, arányos mindkét platformon.
    Foggalmad nincs az X99-ről mekkora broki PCH - BIOS, minden gyártónàl.

    [ Szerkesztve ]

    © asszongya'hogy

Új hozzászólás Aktív témák