Új hozzászólás Aktív témák

  • MiklosSaS

    nagyúr

    válasz Whysperer #83491 üzenetére

    En is joban vagyok...de skypeon olyan faszaul el tudunk dumalgatni. De amikor itt ulnek a nyakamon 5 hetet...na akkor borul a dolog. Anyos nagyon fura szerzemeny, ha jo kedveben van akor minden jo, ha meg nem akkor mindenki hulye, mindenki hibazik...semmi sem jo neki.

    Aposnal lustabb ferfit nem lattam eletemben...altalaban semmit sem csinal...jah, de igen...felfordulast...naponta ketszer kell takaritani utanuk.

    Anyos elmegyen bevasarolni, megkapja a kartyamat...instant - 250-300 angol font...es van amikor ketszer elmegyen egy heten. Elmegyek a felesegemmel vasarolni hetente...max 150 font. Persze anyos koltekezik..nem a sajat penzet kolti. Amikor meg mi megyunk haza hozza, mindig mi vasarolunk be.

    Soha nem szol bele semmibe, de mindig elmondja (naponta tobbszor is) a velemenyet...

    Egy oras fozest kepet 3 oran keresztul huzzni....aztan meg 3 oramba kerul hogy a konyhat kitakaritsam utana, mert elfaradt a fozesben. 90 %-ban ehetetlen a kaja amit csinal...inkabb a mekibe valami plasztik burgert eszem mint azt a xart ami 3 oran keresztul kotyvaszt...

    Ha sokat dolgozom az a baja, nincs eleg idom a csaladra...ha nem dolgozom akkor meg sok a szabadidom, le kellene kotnom magamat....

    Ertelmetlen tovabb meselnem, egyszeruen kibirhatatlan egy szemely...nem utalom..de jo a skype. Eloben inkabb nem.

    ~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~

Új hozzászólás Aktív témák