Új hozzászólás Aktív témák

  • Habugi

    addikt

    válasz hackeeeee #77951 üzenetére

    Nézd meg a dátumokat/egyéb verzió számokat.

    Neked még egy Catalystod van most ami a 15.11.1béta nevet kapta, nálam pedig a Crimson javított verziója van fent ami szintén ezt a verzió nevet kapta.
    Ami nemrég kijött Crimson 15.12 WHQL címszó alatt, az gyakorlatilag 1:1 az ami nálam van fent csak ekkor még nem volt meg hozzá a WHQL minősítés.

    (#77952) HSM:

    Tyűű, na ebből látszik hogy a drágaszhág nem sz@rr@l gurigázott.. ;]
    Az árnyékot azért hagytam Normálon mert a két delikvens akiknek az immunrendszere kidobta a screenshotos eredményeimet így mértek előtte, szóval mea culpa :B .
    Egyébként ez a 2014 decemberi tesztkör/eredmény egy 2014 áprilisi 290X eredményhez volt hasonlítva általuk (daveoff egykori állítólagos tuningos 290X-e.. :U ), szóval olyan hajde sok idő nem telt el a kettő között. Egyébként pont csak azért néztem meg a drágaszág mit fut, mert ekkorra már 980ra váltott és ment a hancúr hogy mennyivel gyorsabb mint a 290X-e volt, bátorkodtam megpróbálni rávilágítani hogy azzal a 290X-el vagy annak OC-jával valami nagyon nem smakkolhatott, ebből indult az "ellentét"/vita.

    Most pedig az OC 280X-el való összehasonlíthatóság kedvéért maradt a naturále Ultimaten csak az AA eljárásokat váltva.

    [ Szerkesztve ]

    ..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...

Új hozzászólás Aktív témák