Új hozzászólás Aktív témák
-
Habugi
addikt
válasz Lacielvtárs #78899 üzenetére
Shimán elvtársUram !!
Annyira jáúúú, olyan szépen elrendeztem magamnak a januárt, kis túlzással még hetekig a világon semmi dolgom nincs, csak lébecolok!
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
MiklosSaS
nagyúr
-
Habugi
addikt
válasz MiklosSaS #78904 üzenetére
Kellene igen, mint üvegesnek a hanyatesés..!
Még jó pár év legényélet lesz fészekrakás előtt, aki rohant az magára vessen!
Ma mikortól indul a gama? Mérhetetlen sok tennivalóim közé pöpecül be tudjam illeszteni..
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz Habugi #78907 üzenetére
Hat tudod igy hogy en is mar kozel nyolc eve rabigaba hajtottam a fejem, visszagondolva azt mondom hogy igazad. Persze imadom a csaladom es nem tudom mit csinalnek ha nem lenne a csaladom - biztos gemelnek (gonosz smile) -nem tudom mit kezdenek maggammal
A nok szeppe es sajatossa teszik a ferfi elet egyszeruseget
Erre van az a vicc amikor a hazaspar veszekszik es a no odavagja a pasinak a kerdest, hogy ferfiak, hol lennetek ti a nok nelkul?
Erre a ferfi valasza: Meg a paradicsomban
😈"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Habugi
addikt
válasz Lacielvtárs #78908 üzenetére
Ahány ember annyiféle szabadság és mozgástér igény elvtársUram.
Más kérdés hogy ahogy az ember öregszik, nagyjából minden férfiembernél egyszerre csökken ez az igény vagy annak szinte, persze még mindig nem mindegy hogy honnan kezd el csökkenni.Mindkét állapotnak megvan a maga szépsége/öröme/előnye a másikkal szemben!
Aki korán beleugrik a családalapításba egy idő után elfelejti milyen volt előtte, fogalma nem lesz miről beszél neki az agglegény életet elő annyira megszokta már.., és vica versa csak más okból.
Manapság a 30as korosztály csúnyán általánosítva annyira kompetens a gyermekvállalásra mint 15-20évvel ezelőtt a 20as korosztály volt, egyéni mentál-higiéniás becsípődésem de szerintem nem jó amikor gyerek "nevel" gyermeket.
Persze a fogyasztóállatságra/ba nevelő nyugati társadalmak ennek az ellenkezőjét súlykolják a fejekbe, mert minél hamarabb fészket raksz annál hamarabb kezded el termelni magad is a fogyasztókat, emellett a sajátod is növekszik..
Nyilván azért ebben is sok a változó de magamat ismerem már eléggé, bőven van még 8-10évem, a jövendőbelim is csak nyer vele illetve az esetleges miniatűrizált kis hyperaktív hablatyológusok is.
Arról nem beszélve, az írott történelem óta igaz az a mondás, egy ember mindaddig gyerek marad amíg élnek a szülei.., viszont ez már nagyon a téma magja felé tendál, sooook-sok hab-nyi potenciált rejt magában, szóval részemről oFF..![ Szerkesztve ]
-
Habugi
addikt
válasz norbert1998 #78912 üzenetére
Ketten max. akkor érdemes belevágni ha adott két ember új karaktert indít single/két fős gamekre, mert nagyon és folyamatosan ellépnek majd szintben a többiektől, aztán egy-egy 4fős game alkalmával valakik mindig szívni fognak.
Maradjunk a 11-ben akkor, legalább nem lesz hoppon maradt 5. ember. Tegnap úgyis azon filóztam ha ma is úgy alakulna hogy 5en is vagyunk/lennénk akkor én ugrom ki akkor is ha egyébként játszanék szívesen, mert pár száz órám már simán benne van a játékban és mókázzatok csak.
Sok mindenről nem maradsz le,
tegnaphajnalban a Macskát 14-ről ~5perc alatt rántottam fel mellénk 19re a 72-es Sirénnel..[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz norbert1998 #78912 üzenetére
Nem baj ha nem tudsz jönni...játék közben sokat fogunk rád gondolni...
Troolloooolllooo
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz Habugi #78909 üzenetére
Persze. Maximalisan igazat adok, es hidd el, en mondom neked mint borostas noi egyed , ha nincs egeto vagyad a gyerek nevelesre, akkor ne is tedd. Egy ferfi 50 evesen is ferfi...
Igazabol egyetertunk, mint majdnem mindig (nah jo, eddig meg nem is volt osszeroffenesunk, es ha rajtam mulik, nem is lesz) 😎
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
hszilard666
veterán
Nem hiszem el, meglövöm a faszit awp vel, fröccsen a vér, kinyír és azt írja hoyg nem sebeztem
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz hszilard666 #78916 üzenetére
Kaki a hitbox, még mindig.
(Nem lehet, hogy lábon lőtted?)[ Szerkesztve ]
-
Habugi
addikt
válasz norbert1998 #78917 üzenetére
Nincs limitálva hányszor kezdhet bele az ember.. , visszamehetünk bármikor.
(#78916) iszilard:
A hidegre tekintettel atlétatrikóban aludtam, ébredés után megdöbbenve tapasztaltam hogy nem termelődött köldökszösz 9óra alvás alatt/után.
[ Szerkesztve ]
-
Mahrenburg
őstag
válasz Habugi #78913 üzenetére
72-es? Akkor az már az FSM-gyárban gyártott Syrena 105. (Csak hogy én is hozzászóljak érdemben a témához... )
"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
MiklosSaS
nagyúr
De jót aludtam...a fiam rajtam a lányom meg a jobb oldalomon. Másfél óra volt csak....de ötnek tünt..
-
Pickit3
aktív tag
hackeeeee, megkönnyítetted az életemet! Röviden; emberke kérdez valamit amire kisujjból/tapasztalatból válaszolok, majd jön két mazsola és tele flémeli a topikat azzal, hogy én milyen lehúzós paraszt vagyok, mert amit én ajánlok 95k-ért az nem jó hanem amit ők 120k-ért az éri meg. Na itt lép életbe a te szabályod, "Sz@rom le!" És tényleg működik, egyszerű, de nagyszerű.
Kezd elmúlni a szilveszter varázsa, de qrva jó volt. A legjobb ismerősökkel és a barátnőjelölttel köszöntöttem az újévet. Velem nagyon sok madarat lehetett volna akkor fogatni.
Brocken bepattintva, laza 3,5Ghz és a biztonság kedvéért 1,285v helyett rányomtam 1.325v-ot(ilyenkor a régi hűtővel már sült a prockó) és az a durva, hogy jobban kihajcsa a gpu-t azonos frekivel, de magasabb fesszel.
FC4 magas 45fps
nagyon magas 35fps
ultra 31fps
nvidia 29fps
Magason kockulok bár ezelőtt még a közepeset sem vitte (ennyit számít a +fesz?). Feljebb meg néha újrarajzolgatja a tájat, gyanítom elfogy a 2giga. Ja és a lényeg, 49fokos maximum a proci!!! Végül is, hálistennek befért a házba, de a hűtő és az oldal között 0,0000001milliméter van. Debefért!!! -
paleinho
senior tag
-
MiklosSaS
nagyúr
-
otto14
őstag
Jobb Reggelt a topiknak!
@Tehénke: Jó hogy szólsz, negyed 7kor keltem ki az ágyból, hogy ma kell menjek iskolába, de ahogy nézem mégse..
Vacanţa de iarnă - sâmbătă, 19 decembrie 2015 duminică, 10 ianuarie 2016
asd
-
Lacielvtárs
nagyúr
jó reggelt
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
norbert1998
nagyúr
Habugi menj a csába!
Már csak 10 ojró a GOTY 78%áksön van már rajtuk. -
MiklosSaS
nagyúr
'reggelt a népnek!
Indul a hét...10 perc és maratoni értekezlet..
-
Pickit3
aktív tag
Boldog szülinapot magamnak.
-
Jakuskacsa
senior tag
Jo reggelt! Első munkanap az evben... nagyon fagyos! Minusz 12 volt reggel... a kocsi 5 nap allas utan nem igazan tudta, h milyen hangokat is adjon ki igy megfazva... de aztan magahoz tert...
A legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Jakuskacsa #78946 üzenetére
Itt is hasonlóan hűvös van. Elvileg du. jön egy kis hav.
@Pickit3: Isten éltessen!
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Pickit3 #78944 üzenetére
Bolodog szulinapot! Hanyadik?
(#78946) jakusj: nalunk vagy 7 fok van es esik.
Felido. Az egyik ertekezletnek vege....sajnos baXtatni kellett parat, de ez van. Most jon a masodik fele..ami zart ertekezlet lesz. Az eletem elso zart ertekezletje..ahova csak paran megyunk be....
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest