Új hozzászólás Aktív témák

  • stratova

    veterán

    válasz Jakuskacsa #71124 üzenetére

    Sok-sok házikedvenc jött ösze :)
    A nyulaknál hallottam ezt a kábelmániát, kollégámnak is két nyula van :) azért jó, hogy a tiétek még nem lett hirtelensült nyuszi a megrázó élménytől. Szép az akvárium. :K
    A mi malacunk golyó/töki (ebből a neme is kitalálható, lány malacot akartunk, de kicsiként is olyan kis mókusképű volt, hogy párom nem bírta otthagyni a boltban).
    Ha nagyon sípol, említem neki hogy csipogó mamuszt csinálunk, belőle ha 7 előtt könyörög.
    Reggel a szemkontaktust kell kerülni, ha nem akarjuk, hogy rázendítsen.
    Kézhez leginkább az állatdokis szuri óta szokott. Miután túl volt rajta kb. menekült a kezemhez és befurakodott a könyökhajlatomba, hogy elbújjon, aztán lenyugodot (begyulladt a szeme egy benne maradt szénaszáltól nejem vette észre, hogy hunyorít, az eset után még kenegetni kellett egy hétig). No kb. azóta ha odalépek a ketrechez jön görrögve, hogy simi? kaja? Néha meg a görény ágyban szeret hemperegni, aludni. Vagy azt vagy az ember kezét nyalogatja (nekem meg pluszban epillálja az alkarom -.-)
    Most megint vinnyog (mit vinnyog, trillázva könyörög) a főtt paprika illatára (és épp rágja a ketrecet, ettől meg a petrezselyemtől teljesen becsavarodik, a legviccesebb amikor egyszerre 5 szálat burkolna az utóbbiból és elér a levelekhez). Mert az én drága anyósom a jó ebéd és a kávém után megint főz, szerintem most egy gazdag lecsót.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák