Új hozzászólás Aktív témák

  • Habugi

    addikt

    válasz inspiroyhome #57784 üzenetére

    Függően attól mivel böngészel.., érdekesség képpen mert ki tudja.. :U

    Szóval tán két napja, hogy rámszólt a Flashplayer miszerint frissíteni szeretné magát. Ikszeltem kifele irányba nekifutásból de csak nem adta fel. Na mondom szüljél sünt akkor frissíts, restart.., annyira faszául sikerült az aktuális verzió hogy kb egy órán át szívtam vele, mert böngészés közben és/vagy YT-on random agyonvágta a rendszert/280X-et. (Firefox..)

    Megjegyzem, ezért használok huzamosabb YT-ozásra/onlány videó streamre Chromeot, 100% adobe mentes.

    Végül kiderült egy vissza a kályhához manőver után, hogy "csak" a hardveres gyorsítást kapcsolta vissza a frissítés, annak kiiktatásával újra "élhető" lett minden.
    Miért is nem természetesen azt ellenőriztem utoljára amit elsőre kellett volna.. :U
    Amíg bevolt kapcsolva, csúnyán rámászott a procira/VGA-ra, szóval ha esetleg nálad automatikusan frissülne (mert használod..), érdemes lehet rá/utána nézned.

    (#57781) mackosajt:

    Nem nézek TV-t.. :N

    Lefekvés előtti ágyban sudokuzás mellé szoktam 10-15 percekre benyomni a Discoveryt/NG-t, hogy a háttérben szóljon valami amitől nem ég ki az agyam, viszont az egyre gyakoribb reklámok miatt már van hogy ezt is hanyagolom.

    (#57783) LaciCRM:

    pasztmek ez de morbid! :DDD

    [ Szerkesztve ]

    ..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...

Új hozzászólás Aktív témák