Új hozzászólás Aktív témák

  • addamka

    őstag

    válasz ViZion #26800 üzenetére

    Ja egy dolgot lefelejtettem, van egy csodás program, HDD regenerator. Azt most hagyjuk, hogy mi az apja nemi szervét regeneráljon, de tud felületi tesztet. No azt 4000 bad sectornál szakítottam meg. Más program nem látja a hibát, csak ez, viszont ez fixen, ugyan ott :D

    A Debianos szerveremen már tökönlőttem magam párszor, nem kell bemutatni. Libc frissítés leírás alapján stable verzión = halál. Hálókártya paraméter állítás leírás alapján = halál.
    Libc frissítés apt-get-tel = halál, mert bugos verzió került ki :DDD
    Harmadik alkalom után már nem tákoltam vissza, inkább reinstall testing-re, ha már lúd legyen kövér, meg sajna játékszervereknek jobb a frissebb rendszer.

    Email szerver (postfix + dovecot) telepítése leírás alapján = majdnem jó volt, csak azóta mindenből kijött a következő verzió, zsír más configokkal, így 3 nap szívás, kitalálni mi merre az új helyen.

    Kollégának is tudnék egy nótát küldeni, volt egy privát melónk, rendszergazdáskodik egy cégnél, oda kellett egy banki egyenleg lementő cucc. Ezt megcsináltam, felkerült a P: diszkre. A Q: a backup, csináltamm job-ot, mentse le havonta.
    Szólnak, hogy nem megy a program. A P:-n minden könyvtár elérhető, kivéve amibe ez van. Na mindegy, backup-ból vissza. Ja, a full Q meghajtó is kuka. ŐŐŐ, ki is a rendszergazda...?

    Mondjuk anno úgy kezdtem, windows 2003 server a gép, 1.5 napig vírusirtás, mert a rendszergazdát nem zavarta, hogy egész véletlen egy vírusirtó se indul el, a weboldalaik se jönnek be, a CPU meg pöröb 100%-on.

    Jobb keveset érteni, mint sokat félreérteni.

Új hozzászólás Aktív témák