Új hozzászólás Aktív témák

  • stratova

    veterán

    válasz norbert1998 #147997 üzenetére

    Ahogy alant írták, a 3000 széria idővel esélyesen kap majd egy jobb árazást. Mondjuk nem tudom olyan jót-e mint boltból 35-ért az R5 1600AF :)
    Inkább ígymarad, és várok még 2 generációt :DDD
    Ennyi, ezért van nálam is még A10-7850K csak én ezt már nem nagyon használon. Eddig néha böngészni, mesét nézni volt, amire untig elég. Most meg már erre is ott van a volt céges E6540 nejemnek, melóra meg én is céges lapost használok.
    Már kicsit várom, hogy újra menjenek oviba, mert így maguktól 8-kor kelnek (nincs mire fel 6-6:30-kor kiszedjem az ágyból a gyereket) a tökmag meg egy délutáni horpasztással 23:15-23:45-ig pörög, olyankor néha már nekem ragadnak a szemeim, nem hogy játszani vagy tesztelni/tanulni lenne kedvem, ami esetleg egy új gépet igényelne.

    Kitartás Sass! Nem visz ez el Téged! Amennyire csak lehet vigyázz magadra. A plazmaterápia és társaiban én azért bizakodó vagyok, de masszív versenyfutás is van az idővel. Ha átestél rajta meg megfogadhatod, hogy lefogysz és leteszed a bagót (utóbbi anyósomnak doki és tapaszok nélkül ment). A nagy testsúly a lélegeztetésnél necces (plusz teher a tüdőnek) csak azt sikerüljön elkerülni, HA pozitív lennél.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák