Új hozzászólás Aktív témák

  • #81556480

    törölt tag

    válasz mackosajt #118717 üzenetére

    na jó én 100-at mondtam, te 110-et, mivel én a vezérlést nem számítanám bele. Igaz hogy cserélni kell, de az kopó alkatrész, mint az olaj is.

    De legyen 200 a javítás, akkor meg tuti jó lesz a kocsid motorja. Ezért kérdeztem hogy a többi körítés milyen? karosszéria, futómű, beltér.. ? Mert ha jó, és elégedett vagy vele akkor még megér egy motorjavítás ennyit. ( szerintem, és akkor nincs hitel, átírás, keresgélés,) nameg nem írtál számokat, csak hogy "kicsiért" meg " sokért" ebből nehéz levonni következtetést.

    Most komolyan mit lehet arra mondani hogy : "Hé! Vegyek ÚJ autót, vagy 200ért csináljam meg a mostanit?" Ez full nem egy kategória.

    Ne vegyétek sértésnek de ha már Miksas azt mondja hogy ő nem venne új autót, az már jelent valamit ;] ;]

    Egyébként másik megközelítésből láthatod hogy én is Vectrát cseréltem Vectrára, (+550 volt a különbözet, más ennél kevesebbért vesz ilyet, és ez csak a különbözet) Mert akármennyire jól meg is lett volna csinálva a régi, akkor sem éri el egy fiatalabb jobban felszerelt színvonalát, hiába "ugyan az a kocsi" . Ezért még a 196000-et futott zafi lehet jó opció, ha tényleg annyival jobb. De véleményem szerint új semmi esetre se. Túl nagy veszteség kihozni, meg túl nagy "elkötelezettség" ekkora hitelt bevállalni. Mondom ezt úgy hogy nem ismerem az anyagi helyzetedet, csak azt, hogy nagy a család. És azért van idézőjelbe az elkötelezettség, mert utána azt is el tudod adni bármikor, ha a helyzet úgy kívánja.

    szóval én diskurálok veled szívesen a témába, mert eléggé opelesnek érzem magam én is, de elég nehéz kérdést tettél fel ezzel a témával.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák