Új hozzászólás Aktív témák

  • MiklosSaS

    nagyúr

    válasz HSM #103529 üzenetére

    Na akkor leirom meg egyszer utoljara mindenkinek akit erdekel. Ha megertitek, rendben van ha nem akkor is jo. Vasarnap este van, nincs kedvem olyan valamin lovagolni amit masik forumon mar reg atugrottam volna.

    2012 kornyeken beuzemeltettem vagy 30 darab Crucial SSD-et ceghez, lecsereltem az osszes nem brand szamitogepben az oreg hdd-okat ssd-re OP rendszernek, adatnap meg ment bele a WD. Akkor azert valasztottam Crucialt mert arra kaptam jo ajanlatott...
    Teltek multak az evek jottem emberek milyen gepet/kartyat/ssd/processzort vegyek kerdesekkel...SSD-bol ajanlottam Samut is, meg mast is. Amig par Samsung befosott par honaposan.
    Amire figyelmes lettem az az volt hogy a Plextor es a Crucial mindig kivaloan allta a sarat....aztan elkezdtem egy rovid ideig dolgozni a scan-nek, ott par informaciohoz hozza jutottam (beszallitok, statisztikak, kulonbozo cegek akik javitanak, stb) es mindig tema volt hogy melyik a legjobb memoria vagy ssd.

    Mult ev decembereben le szerettem volna cserelni a jo oreg Vertex 4-es SSD-met , felhivtam a havert a scan-tol hogy rakerdezzek hogy meg mindig rendben van a Crucial..mert nem tudtam donteni...Crucial, Plextor vagy vegyek a nagy gepemben egy premium Samsungot. A srac masnap felhivott es elmondta hogy az ok altal elvegzett statisztika szerint a Samsungnal 8 % /ev, a Crucialnal 2 % / 2ev es a Plextornal kb 2.2 % /ev, ez az atlag...vagyis az elso 1-2 evben ergo garancia idon belul ennyi SSD fosik be.
    Tehat, ennek fuggvenyeben maradt a Crucial.

    En nem kezdtem vitatni az ok eredmenyeiket, tokeletesen megbizok bennuk, jobban mint barmelyik szakiba itt a PH!-en, mivel ok nem par darabot teszteltek sajat felhasznalasuk alatt...hanem ceges szinten evi tobb millio SSD-et adnak el. Barmikor barmire kerdeztem ra, az mind beigazolodott....nekem eleg volt ennyi...

    Aki elfogadja, aki nem nem erdekel kulonosebben...vasarnap este van, filmet szeretnek nezni szajkaratezni az Ipon vagy a sajat felhasznalasra vett ssd-rol...

    Majd amikor hasonlo ismeretsegetek lesz/van..es meg tudja cafolni azt amit leirtam beszelhetunk a dolgokrol...de amig tizes nagysagrendu ssd-rol megy a csipkelodes addig csak az idot pocsekoljuk.

    [ Szerkesztve ]

    ~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~

Új hozzászólás Aktív témák