Új hozzászólás Aktív témák

  • Cr4Zy

    tag

    Hát megosztom, de ha csak valamilyen fordító programot nem használsz, akkor elég nehéz lesz megérteni szerintem (még akkor is, ha a szöveg nem egy bonyolult, csak elég hosszú):

    Circadia PvP-guide (Circadia PvP-útmutatója), ez egy alap fokú dolog, ami képek és szöveg segítségével bemutatja a pvp-t, bevezet a rejtelmeibe, s pár érdekes információt is közöl. A formátuma .pdf, szóval Adobe Reader vagy valami hasonló pdf-olvasó kell hozzá a gépeden (letöltendő fájl).

    A másik pedig egy manapság is aktív játékos ( ndclub ) által készített, illetve pár, a hivatalos fórumon aktív játékos segítségével létrehozott THE BATTLEFORGE PVP GUIDE (A Battleforge PvP útmutató), mely ugyanezeket az alap dolgokat és sokkal mélyebb dolgokat is leír, de csak szöveggel (.txt alapú, böngészőben megnyitható, egyszerű formátumú dolog).

    A meccsedet pedig fél órán belül megnézem és leírom róla a véleményem.

    Csirke: Szerintem rosszul emlékszel, de nem mernék megesküdni rá... Egyébként meg jó neked, én még szept. 9-10-éig várhatok azzal, hogy normális netem legyen (amíg az egyetem újra el nem kezdődik s visszaköltözök Bp-re), szóval én addig csak bukom az élőmet mikor pvp-zni megyek :DDD

    [ Szerkesztve ]

    IGN: TBPeti

Új hozzászólás Aktív témák