Új hozzászólás Aktív témák

  • #50433536

    törölt tag

    Lehet a csalókat szidni, de tudni kell, hogy ez a játékforma erős érzelmeket vált ki az emberekből. Ennek az a fő oka, hogy leginkább a fiatalabb, érzelmileg még instabil fiatalok játszák, akiknek még nincs stabil értékrendjük. Mivel nincs még stabil személyiségük, sokkal mélyebben érinti őket, ha valaki csal ellenük. Mivel senkitől, főleg a gyártótól nem kapnak semmilyen segítséget és védelmet, könnyen arra a gondolatra jutnak, hogy "bassza meg mindenki, ha engem szopatnak, akkor szopjanak ők is".

    Szerintem simán be lehetne perelni a gyártót, amiért magára hagyta a fiatal, sokszor még gyerek státuszú játékosokat. Ez nagyon súlyos vád, de igaz. Felelősséggel tartoznak a játékukért és a játékosok védelméért.

    Sokáig azzal védekeztek, hogy nehéz védekezni a csaló programokat készítők ellen, majd jött két cég, akik ezt egyből megoldották és onnantól lehetett tudni, hogy az EA és a DICE végig szart a vásárlói érdekeire és csak az anyagi hasznot helyezték előtérbe. Ez a mai napig így van, csak rosszabb lett a helyzet... lásd a mikrotranzakciókat. Egy teljes árú játékban hogyan lehetséges ezt megengedni? Etikátlan és erkölcstelen aljasság. Ezek miatt csökken a Battlefield népszerűsége.

Új hozzászólás Aktív témák