-
IT café
Battlefield V
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz F e Z o #12650 üzenetére
Köszi
Ha ezt tudom egy kör alatt meglett volna, ilyen 25-31e ponttal voltam leader többször is
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
addikt
válasz protegum #12652 üzenetére
Ez alapvetően igaz is lenne, ha nem minden squad hajjakend, nem arra a rohadt rakétára spórolna. Tegnap estig már kb.2-3 napja, csak 3 supply lehívás volt meg a 10-ből. Szóval azt mondtam, hogy nem várok tovább, elmentem egy jó órára Squad CQ-ra, ott rögtön alapítottam egy új squadot, majd minden 2500 pont körül, azonnal telefonáltam, két kör alatt meg is lett.
Apropó telefon, az Arras pályán, valamelyik nap a susnyásban, lent a földön, találtam egy olyan régi vágású, tárcsázós telefont. Közel érve hozzá, megjelent az "E", elkezdtem nyomni, és elég lassan, kb. olyan 20-25 másodperc múlva ért körbe az ikonon a csík, de utána nem történt semmi. Ezt még kétszer-háromszor eljátszottam, sőt pár perc múlva még vissza is mentem, hogy ott van-e még a telefon, ott volt, de akkor se történt semmi érdemi dolog.
Mi a francot lehet azzal a telefonnal kezdeni?[ Szerkesztve ]
"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
addikt
Még egyszer, ez nem a menüből "B"-vel előhívható telefon volt, hanem egy külön telefon volt ott a bokor alatt, amivel én még a kb. 140 óra alatt egyszer se találkoztam, egyetlen egy pályán sem. Akkor most ez, hogy van, teljesen random módon vannak elszórva ezek a telefonok a pályákon, azt vagy megtalálja valaki ezeket, vagy nem ?
guftabi96 Most, hogy írtad, nekem is rögtön leesett, és de bánom már, hogy nem csináltam erről képernyőmentést, na mindegy, ma megpróbálok visszamenni oda, hátha megtalálom.
[ Szerkesztve ]
"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
sheep
addikt
válasz pendre54 #12658 üzenetére
Csak hülyeségből írtam, el ne hidd
Sajnos nem tudom mi a funkciója, lehet hogy majd később rakják bele a játékba.
Egyébként ha jól tudom akkor Arrason két ilyen telefont is találtak, és az Aerodome, Devastation és Twisted Steel pályákon is van, valszeg vmi puzzle lesz.[ Szerkesztve ]
9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , HP Reverb G2
-
Astroboy
őstag
válasz Sanyi.il #12663 üzenetére
Lehet a köcög júpíszí behúzta az optikait, a régi készülékeket meg simán otthagyta.
Viccezést félretéve tuti easter egg lesz, ki kéne próbálni, hogy mi van ha két ember használja a pálya két pontja között egyszerre.
Lehet, hogyha az egyik fél német a másik meg szövetséges, egy kis Wagner hallgatást követően tűzszünetet lehet majd kötni. -
STC Speed
őstag
válasz Aventador91 #12648 üzenetére
Igen azt értem, csak elvileg benne kell ülnie az ellenfélnek, és azért nehéz becélozni, kevés rá az alkalom az a problémám.
Esetleg valakinek lenne kedve megcsinálni velem? -
addikt
válasz protegum #12669 üzenetére
Tegnap este menni akartam, de telt ház volt, és ha valahára bejutottam az adott szerverre, tuti, hogy a másik oldalra dobott be.
Ezzel együtt is, tök egyedül, két kör alatt sikerült lehozni a még hiányzó hét supplyt.[ Szerkesztve ]
-
Locutus
veterán
-
Nemo1001
aktív tag
[link] valós probléma
-
addikt
válasz Nemo1001 #12672 üzenetére
Tényleg valamilyen szinten probléma, de nem ennyire.
Azért ebben a videóban a többség totál fogalmatlan. Mennek amerre látnak, nem figyelik a hangokat, nem nézik a minimapot. Az ilyenek szoktak engem hátba lőni kb 26-szor mire leesik nekik ,hogy egy csapatban vagyunk.
[ Szerkesztve ]
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
őstag
Sziasztok!
Valakivel fordult már elő, hogy cdkeys.com oldalról nem működött a cd kulcs?
Azt írja, már egyszer fel lett használva. -
M@rdel
őstag
Keresd a harmadikat!
Van rá kb egy századmásodperced! -
Neoteric
addikt
Frontlines még mindig egy bugos sz@r, vagy végre visszállt a launch-kori állapot?
PSN: ne0teric_sAN
-
Nemo1001
aktív tag
én mindig figyelem a minimapot,de van úgy hogy nem veszem észre az enemit főleg ha kempel a fal mellett vagy a fűben,nem játszom ultrán de akkor se veszem észre,hacsak nem spottolja ki a sniper.Alpha,bétát kipróbáltam de már akkor is hiányzot a spottolás lehetősége.A sok bug és a sok csaló miatt kerül szerintem ez a game is a kukába,mint a hardline,moh warfighter,és még van game ami ugyan erre a sorsa keültek kerülnek.
-
FaTHI
őstag
Srácok! a tides of warban hogyan lehet megcsinálni a Call in 10 supply canister with your squad dolgot?
-
warcat
veterán
Keresel 3 havert vagy simán alanyt akinek szintén kell, csináltok egy squadot és játszotok, a szerzett pontokból 30 másodpercenként lehet lehívni a ládát, talán 2450? pontba kerül.
Ha erre nincs lehetőség, akkor inaktív squad leader esetén ha nyomogatod a "parancsot kérek"- gombot, 1 perc után megkapod a vezetést és lehívogathatod.EA: It's in the crate!
-
CptAdamica
veterán
Elvileg holnap javítás érkezik: [link]
Megyen!
-
NViktor
csendes tag
Ez a fűszálban elakadok bug, egyszerűen csodás... Most lett meg a MASS44, kíváncsi vagyok milyen lesz élesben.
-
Ellia
addikt
válasz CptAdamica #12690 üzenetére
"Some bushes are no longer bulletproof..."
-
bul07
nagyúr
válasz CptAdamica #12690 üzenetére
Na nézzük mit csesznek majd el
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
lofagi
addikt
Added a freelook decouple option for pilots so that they can rebind the freelook controls, separate from pitch/roll and have them active without pressing a button.
Legkirályabb dolog nekem!
[ Szerkesztve ]
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
Pro!Petya
addikt
Remélen lesz inbuild iq-teszt is,mert szinte ma is csak agyhalott retardált a player base 90%-a.
Bárcsak én is fenn tudnék akadni ilyen olyan bugokon meg enemy láthatóságon, de valamiért az én szemem jobban bassza hogy használhatatlanok a csapattársak.
Ma vagy 15-20x léptem ki squad conquestből....
Csak egy pár finomság: a medic mellettem elkezdett építeni ahelyett hogy felszed, a camper a háztetőn leugat hogy mi vagyunk a retardáltak hogy nem védjük azt az egyetlen egy pontot ahol campel , a szokásos építgetős és tankos playerekre ki se térek. Komolyan mi a fax van itt?!
A matchmaker állandóan bekúr olyan szerverre ahol már vagy 30-50 ponttal vezet az enemy.
Másik, ingyen osztogatják a kulcsokat hogy megint elözönlöttek minket a low 1-30-as szintű playerek????
16-ból legalább 3/4-e kezdő...[ Szerkesztve ]
-
Pro!Petya
addikt
válasz Pro!Petya #12695 üzenetére
JAh meg azt kihagytam hogy ma volt legaláb 5 meccsem ahol az elején már elhúztunk , dominálunk / vezetünk vagy 40 ponttal erre egyszer csak azt látom h beszorulunk mert 4-en maradtunk , és a meccs végéig nem ki se egészülünk és fordulunk a sima winből a lose-ba. Nice
-
Pro!Petya
addikt
válasz A.C.E. #12698 üzenetére
Ez az egyik, a másik hogy a játék nem büntet és ezálltal minden szerencsétlen "játszhat" ahogy akar..
Kifejtem!
A probléma hogy semmi féle rendszer nincs a csapatok összeállításában. Gondolok olyanra mint rang vagy "elo" alapján / teljesítmény vagy akármi, sajnos a már a balance is nehézségeket okoz.
Az hogy emberek 0/15 és hasonló statokkal rohangálhatnak valami nonszensz. Simán bevezetném a respawn time növekedését. pl 5 halál után legyen egy 90-120sec és így tovább...
Érezzék már a súlyát hogy konkrétan mások játékát basszák el. Esetleg még team vote- kick rendszer stb stb .
Egyből mindenki élesztené a másikat és a többi, aztán kialakulna valami csapatjáték elkerülvén a vereséget vagy a kick-et.
Most az van hogy simán feedelhet amennyit akar mert 10sec után ujra "csinálhatja".
Nem véletlen néznek ki így a tabellák a meccsek végén ... 64-es CQ-n az utolsó 16 állandóan siralom 1-es KD-t se tud össze szedni nemhogy Objective pontot. Ez a csapat fele!!!!
Szépen kéne rang alapján "ligákat" csinálni és elo alapján besoroltatni a játékosokat és akkor mindenki játszon nyugodtan a saját csoportjában ,és amennyiben fejlődik akkor feljebb juthat ellenkező esetben meg essen lefele és játszon olyan csapattársakkal mint amilyen ő is. Na Ez lenne az igazi büntetés.
Találkoztam olyannal is hogy 2-3 körön keresztül vonszoltunk egy játékost 0/0 stattal és a game nem rakta ki.
Akárki akármit mond most egy nagy katyvasz az egész és szerencse kérdése hogy nyer-e a csapat vagy sem.
65%-os fos win rate-m van mert egyszerűen másoktól függök, ami önmagában nem lenne probléma mert csapatjáték, de a fentiek hiánya és annak következménye konkrétan arcon köpi a "csapatjáték" fogalmát!!!!!!!!!!
Egy két kiemelkedően jó vagy átlag játékos nem tudja balance-olni ~8-16 rossz játékos sarát.
Direkt nem Off-ba raktam.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield V Reddit
(nem hivatalos)
Battlefield Discord
(nem hivatalos)
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus VivoBook S513EA FHD notebook - i5 1135G7 16GB RAM 512GB SSD Inter Iris Xe IGP WIN11
- Ajazz First Blood F15 teal gamer egér (PAW3389, 68g)
- Logitech G302 Daedalus Prime gamer egér
- (új) Mchose M7 fekete gamer egér - (PAW3395, 3 üzemmód, 52g, Realtek chip)
- (új) Ajazz AJ159 Apex 8K sunset orange gamer egér (PAW3950oc, 56g, dock kijelzővel, 3 üzemmód)
- MSI Radeon RX 5600XT Mech OC HIBÁS VGA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest