Új hozzászólás Aktív témák
-
feka007
veterán
Battlefield: Bad Company 2 [2010.03.02]
Folytatódik az anno csak konzolra megjelent Battlefield: Bad Company, aminek második része végre PC-re is megjelenik! Az első részhez hasonlóan lesz singleplayere is, de végre a multin lesz a nagyobb hangsúly.
Megjelenés: 2010. március 2.Videók: [link]
Képek: [link]
Hivatalos oldal: [link]Akik router mögött vannak és csatlakozási problémájuk van a szerverekhez, azok próbálják meg a portforwardingot az alábbiakon:
18390 TCP Kimenő
18395 TCP Kimenő
18395 UDP Kimenő
13505 TCP Kimenő
80 TCP KimenőA PH!-s játékosok névsorát, hasznos multiplayer és egyéb infókat, valamint a magyar szerverek listáját r-chee folyamatosan frissülő blogbejegyzésében találjátok.
[ Módosította: Loretto ]
-
keIdor
titán
Nem vagyok egy nagy Battlefield-es ember, de a Bad Company Xbox360-on elég jó volt, bár nem toltam végig. (Resident Evil 5, Killzone 2, F.E.A.R 2 mellett szerintem nem is mostanában fogom) De a 2. részt nagyon várom, főleg PC-re, mert azért Bill.+Egér mellett jobb lehet.
Az 1942-vel annó jól elhülyűltünk LAN-on az 1943 is kap majd egy esélyt.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
-
feka007
veterán
-
ThaBoss
senior tag
Nem győzöm kivárni...
-
Black Dragon
addikt
Lehet hogy ez a game a cod legújabb részét is túlszárnyalja,bármi előfordulhat!!
-
Jhonny06
veterán
Komoly videó: [link]
-
feka007
veterán
UP! Jól elsüllyedt a topic
-
feka007
veterán
Na van normális első hsz
-
YOZ
tag
Tudom hogy nem ide tartozik, de valaki meg tudná mondani hogy hogyan van ez a HDR a boxban? Tegnap vettem elite full packot, ami tudja ezt. Állítólag élelmosást csinál. Nos ezt be lehet kapcsolni, vagy a játéknak kell tudni hogy használja?
-
heihachi
addikt
-
F_Zolee
veterán
Azt hiszem megérkezett az a játék amit nagyon fogok várni. De messze van még március. De még azt hiszem várhatok míg levonul az árfolyama.
-
feka007
veterán
Decemberben lesz béta [link]
-
Memphis79
aktív tag
Sziasztok!
Van már várható gépigény?Milyen cucc kell alá vajh?Quad-Core,vagy elég 1 Dual is neki 1 kemény karival?Origin:Memphis79HUN
-
Kecuhun
senior tag
Az új Battlefield: Bad Company 2. multiplayer videót látnotok kell! [link]
-
BalaNce87
addikt
Hát ez így sokkal jobbnak ígérkezik mint a cod, abból már kijött egy tucat videó de egyik se mutat olyat amit eddig ne tudtam volna, ez meg hát, nice ahogy elnézem a fegyók itt se szórnak nagyon.
Mondjuk fura hogy ahogy beadja a találatot az full ugyanúgy néz ki mint codban.[ Szerkesztve ]
-
feka007
veterán
válasz BalaNce87 #25 üzenetére
Hát pedig ebbe szerintem épp az, hogy szórnak a fegyók ahogy kell, ennél jobban ne szórjanak. Eddigi BF-ekben mindig szórtak a fegyverek, még a sniper is messzire.
Amúgy én is többet játszottam a BF-ekkel, mint a CoD-dal. A Heroes kivételével összes jó lett eddig.[ Szerkesztve ]
-
WesTM
őstag
Ez valami brutálisnak ígérkezik. Eddig nem különösebben figyeltem fel erre a játékra, de ahogy nézem az ingame vidiket. Hát valami őrület.. Grafika kegyetlen, összhangban nekem 1000X jobban tetszik mint a crysis, játék ahogy elnézem félelmetesen hangulat, rombolható környezet megint hatalmas, hangok is ott vannak, szóval évek után először nagyon várok egy játékot.
-
boogie84
veterán
Ez nagyon ott van [link] Játékmegjelenés = piros betűs ünnep
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
heihachi
addikt
Az első részét nyomtam Xbox 360-on, kitűnő játék, és az online része is igen jó volt. Csak sajnos a kontrolleres irányítás egy raklap kaki, úgyhogy elmondhatatlanul örülök, hogy végre a kedvenc egeremmel és billentyűzettel nyomhatom majd, így talán el is találok valakit
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
feka007
veterán
Hol kell előrendelni, hogy kapjak kulcsot a decemberi bétára? Gondolom pl az 576-nál hiába rendelem elő, kulcsot nem hiszem hogy ők küldenek.
-
mad1
veterán
Neztem videokat,hat erossen veregeti a cod6ot...
Ne szemetelj ! = Steam
-
boogie84
veterán
válasz Darth_Revan #36 üzenetére
Normális gépigény + normális szerverek, mint a cod4hez!
Ha elcseszik a CoD MW2 multiját akkor én is. Ha nem akkor maradok mind2-nélA sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
F_Zolee
veterán
-
boogie84
veterán
-
boogie84
veterán
válasz Daniel Alves #47 üzenetére
Dx11? Na azt sem mostanában fogom élvezni, nemrég vettem a 4890et, most már húzom amíg lehet...
-
Zsozsooooo
tag
Nagyon ígéretesnek tűnik, remélem a karakter mozgása sem lesz túl konzolra szabva. Mivel ez a játék is multiplatformra épül ezért nagyon félek attól, hogy megint kapunk egy FC2/MW2 mozgású karaktert ami se kihajolni sem feküdni nem tud. Igaz én nem játszottam a BF/BC1-el ezért nem is tudom milyen volt annak a mozgása, fegyverkezelése de csak remélni tudom, hogy valami hasonló mint FC1,crysis mert ezek nagyon jól irányítható karakterek nem úgy mint FC2,COD4,5,6 amik ugye nagyon konzolra vannak kihegyezve !
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
- Corsair Vengeance RGB PRO SL 16GB POSTA AZ ÁRBAN!
- Eladó Lenovo Legion Slim 5 16IRH8 gamer laptop
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest