Új hozzászólás Aktív témák

  • Target78hu

    aktív tag

    válasz DieHard #9912 üzenetére

    Az a gond ,hogy az m60 túl jó a többi fegyverhez képest ,mert persze minden kasztnak meg van legerősebb cucca ,de mindnek van valami gyengéje ,nah az m60 nak nincs a többihez viszonyítva!
    Nagy tárkapacitás ,pontos , nem szór akkorát ,persze ,hogy sokan használják ,de így elvész az egész játék feelingje ,hogy szükség van több kasztra ,mert mindegyiknek megvan az előnye s hátránya!
    Használják ,de az a baj ,hogy ezek csak saját magukkal vagy egy másik m60 assal törődnek (gyógyítás - élesztés másodlagos) és a többieket le..ják -ezt tapasztaltam eddig!
    Most így nem bfbc2 a helyes neve a játéknak ,hanem bf m60 TDM company..

    Ha sok a csipa akkor az a baj ,ha sok m60 rámbó van akkor meg az.. mindenki azzal megy ami neki legjobban fekszik és tetszik ,csak szerintem akkor jó egy menet ,ha az arány meg van a kasztok között ,mert ez nem COD és nem quake ,hanem BF - szerintem!
    Volt eddig only GL ,meg only CG emberre ,de már velejárójaként tekintek rájuk ,meg élvezet ezekre vadászni ,de egy m60 mediccel szemben nem sok esélyem van ,mert alatta a medic doboz ,sose fogy ki a lőszere ,mert míg én egy tárat kilövök pl a VSS -el ami max egy 1/5 emberre elég ,addig ő velem együtt 5 embert lekaszabol mindenféle nehézség nélkül ,ha netalántán megdöglik ,akkor meg feléleszti a másik m60 as.. -ja a megoldás menjek én is m60 al ,de nekem az nem kihívás sorry.

    hkv.hu

Új hozzászólás Aktív témák