Új hozzászólás Aktív témák

  • hommeros

    őstag

    válasz simi762 #7965 üzenetére

    Hát igen, ez a gond, hogy egyedül szaladgálsz. Ez masszív csapatjáték. Azaz bevárni kezdőn a társakat, csapatszállítóba ülni, és go a kritikus pontokhoz. Érdemes mindig a csapattársakkal maradni. A sniper ép úgy fontos egy jó csapatba mint a medic.Egy tank csatába pedig elengedhetetlen a Javító egység. Persze, a sok COD-os lurkó megy egyedül rush-olni, hogy majd megmutatja, na ez általában egy jobb csapattal szemben nem működik úgy se. :) A játékélmény 9/10, ha ráérzel a csapatszellemre.

    Bavid: a sniper igen komoly fedezetet tud nyújtani, de az tényleg vicces néha, hogy támadóként a csapat háromnegyede "csipázik". :D Persze azért, mert egy lövéssel leterít, aztán ez könnyű játékot ígér. Én ettől függetlenül csak HC-n nyomom. Remélhetőleg majd kiballanszolják ezt, hogy ne legyen ilyen könnyű dolguk azért, főleg, hogy a mortar is az övéké. Az valahogy jobban elfért volna a Javító egységeknél, lássuk be, ők alig kaptak valamit.

    Le style est l' homme même. | Azt mondani, hogy nem érdekel a magánélethez való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekes a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód.

Új hozzászólás Aktív témák