Új hozzászólás Aktív témák

  • _Voyage_

    aktív tag

    válasz mackosajt #7525 üzenetére

    3-4 ember még tűrhető, bár az a 2 csipa, aki mortarozik, az nem kell oda, 1 oké, egy medicel, spotolni pl, de mikor 7-8 emberke van ott, akkor az sok.

    De ph szerveren az legyen a legkisebb gond, úgyis az a pálya van legritkábban, port valdez meg legsűrűbben, ott meg folyamatosan fent van a hegyen a sok suta.

    Előbb védő voltam PV-n, TS-en levő emberrengeteg pedig támadó volt PV-n. Egy se campelt a hegyen, jöttek lefele, be is darálták mind a két bázist kb 5 perc alatt. Ennyi, így kell csinálni. Nem férgezem őket, mert normálisan játszanak. Azok meg igenis béna, fosósok akik felülnek a hegyre. Pont.
    Részemről "vita" lezárva, aki úgy érzi, hogy csipázik, csak hajrá, maximum majd jól nyakon késelem, vagy M60-azom. És ezentúl is fel fogok menni, ha fel tudok PV-n a hegyre, nem érdekel, ha kickel valaki. Max ha sokszor előfordul, többet nem fizetek, és átmegyek másik magyar szerverre. A csipák meg örüljenek.

    - - - - Pattogás helyett inkább ugorj ki a kertbe és csiszolj meg egy banánfát. - - - - - - - - Úgy felrúglak, hogy leolvasod a göncölszekér alvázszámát! - - - -

Új hozzászólás Aktív témák