Új hozzászólás Aktív témák

  • r-chee

    őstag

    válasz Źşë' #26593 üzenetére

    Kíváncsi vagyok, hogy az a srác waron kívül is felhúzza-e a társát tűzharc közepén úgy, mint a videóban. Persze biztos társa is medic volt, így egyfajta körforgásként egymást élesztgetik újra, hogy ne kelljen respawn-ra várni.

    Amúgy lehet, ha kívülről lett volna lefilmezve a srác, amikor játszik, azt látnánk, hogy össze van filcezve a képernyő, az asztalon lenne pár üvegecske, kiskanál, öngyújtó, tűkészlet, fecskendő, az illető pupillái pedig kitágulva :D.

    Mindenesetre ezeknek a PRO játékosoknak baromi nagy szerencséjük vagy vmi trükkkészletük van (esetleg atombika gépük atom nettel, és ott ülnek a szerver épületének a szomszédjában), de ha nekem jó napom van, kipihent vagyok, és jó a reflexem, akkor sem fordul elő az, hogy kétszer megjelenik a képernyőn a piros jel, hogy megsebeztek és még tovább tudok menni, neadjisten még le is tudom lőni azt aki soroz. Első után jön a padló.

    [ Szerkesztve ]

    Origin (BF3, BF4) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog bejegyzéseimnél >> BFBC2 és Battlefield 4 PH! játékosnévsor és magyar szerverek listája

Új hozzászólás Aktív témák