Új hozzászólás Aktív témák

  • r-chee

    őstag

    válasz Def26 #24713 üzenetére

    :U

    Szerintem:

    Ha valaki úgy érzi, nem megy a szakma normal rush v. conquest módban futó szerókon, mert mindig ledarálják az 50-es rangú "pro gamerek", vagy kicsi a ticket szám, amihez hozzátársul, hogy maga a pálya is elb*szott, annak ajánlom az 1000 vagy 1000+ ticketes szervereket ;).
    Hogy miért? A hosszabb (40min-1,5h) körökben jobban ki tudsz majd bontakozni. Látni fogod, hogy jó egy kör alatt több kaszttal, vagy több fegyverrel, vagy változatosabb felszereléssel nyomulni. Több pontot össze tudsz szedni, mint alap, vagy alap közeli szerókon, s ezáltal nagyobbat léphetsz előre a rangok között.

    Ne resteld használni a Tracer Dart-ot, jelöld meg az ellenséges tankokat, érezz rá vele a helikopterek pályájának lekövetésére és az 1-2 lövésből való becélzásra, majd mehet a rakétatűz. Ne legyél rest a főbázisra spawn-olni tankért, ne hagyd ott kihasználatlanul, de azért ne menj/spawnolj vissza, hogy ott várj helire vagy tankra. Medic-ként segíts elesett társaidon, dobjál medic kit-et, de ne éleszgess újra olyanokat, akik egy tűzharc kellős közepén fekszenek :U. A lehetőségek tágak. Az idő nem szorít. Gondold át helyzeteket és a szerint cselekedj.

    1000 ticketes szeró a normal ticketes ellen:

    vs.

    kép1
    kép2
    kép3
    kép4
    kép5

    Pályák, amiken érdemes 1000 ticketes szerókon nyomni: Panama Canal, Atacama Desert, Heavy Metal.

    Szerintem...

    [ Szerkesztve ]

    Origin (BF3, BF4) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog bejegyzéseimnél >> BFBC2 és Battlefield 4 PH! játékosnévsor és magyar szerverek listája

Új hozzászólás Aktív témák