Új hozzászólás Aktív témák

  • BandiHUN

    veterán

    válasz Źşë' #19230 üzenetére

    na ja.de a cg "kerülendő" kategória :) a vendettát annyira nem szeretem,esetleg notórius kempernél,mert végülis eredményesség is a cél,nem több halál árán 1 kill :U ,"olcsóbban" kijövök,hogy ha tudom,hol van,elkerülöm és kész,megyek más úton.
    Egyébként nekem is tetszene valami járműves map,ami kifejezetten akkora,hogy ne is lehessen gyalog sokat kezdeni vele,kazalnyi járművel,jópár rögzitett állással..
    Fura,hogy erre nem gondoltak...avagy mondhatnék helis mapot vagy pályaszakaszt,ahol azzal kellene támadni,mert mondjuk szakadék,stb van,és máshogy nem lehetne bejutni,avagy amolyan partraszállósdi.Tanknál meg meg lehetett volna csinálni olyan mapot,ahol valami durvábban fallal körbevett bázist kellene támadni,ahol gyalog pl.szintén nem lehetne átjutni,csak jó kis tankrombolás után.
    Sajnos ezek a mapok nem kényszeritenek igazán járműhasználatra,talán az Arica eleje,de ott is a távolság és a hegyi sniperek miatt nem érdemes kutyagolni.
    Bár ott meg megöli a harcélményt,hogy jó tankos 2-3 perc alatt messziről kilövi a 2 m-comot és kész,ha meg nincs olyan,akkor egy küszködés az egész,mert fedezékből simán kilövik a tankokat+mortar.
    Ami még lehetne járműves kaland,az valami konvojos játékmód pl...lenne 1 csapat,cél lenne a-ból b-be eljutni mondjuk legalább 1 járművel,a másik csapat feladata lenne megállitani...ez kombinálva a ticket-rendszerrel.Szerintem nagy kár,hogy a játéknak nincs mod-támogatása...ha már úgysem rankedek az egyedi szabályos szerverek,igazán kiadhatnák az SDK-t,hogy lehessen ilyen tét nélküli,de extra mapos,játékmódos pályákat összehozni.

    Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam

Új hozzászólás Aktív témák