Új hozzászólás Aktív témák

  • Gonz0

    tag

    válasz gabipaci #16963 üzenetére

    Most is van limit. 32-nél több csipa egyszerüen nem lehet a játékban egyszerre. ;)

    Mindenesetre félek tőle, hogy a nagy limitálgatásokból olyan szituk lesznek, hogy lesz két AT a csapatban, csak épp pont az a kettő aki le se tralalala az ellenfél APC-jét, ami már egy órája pirítja a népet.

    Továbbra is azt mondom, hogy nem lehet (szabad?) megmondani senkinek, hogy hogyan játszon. Ha limitálva van a CG/M60/etc abból csak feszültség lesz. "Mi az, hogy neki szabad és nekem nem?!?!4444!". Meg ennél még sokkal olyanabb szövegek. Akkor már inkább legyen tiltva teljesen. De annak meg azért nincs értelme, mert akármennyi fegyvert is tiltasz ki, mindig marad egy ami az engedélyezettek közül a legerősebb. És mindig lesznek CG/M60/GL/Abakan/Krinkov/M95/stb noobok.

    Szóval szerintem felejtsétek el a tiltogatást. Azt kell tiltani aki extrém módon használja ezeket a fegyvereket, ezáltal elrontva a többiek játékélményét. Minden szituáció egyedi és épp ezért egyedileg is kell elbírálni.

    Tudom, hogy hiányoznak hozzá az admin eszközök, azzal kell élni ami van. Az meg nem túl sok. Bár most, hogy logba írja kit milyen fegyverrel öltek meg azért ki lehet szűrni azokat akiknek nem túl változatos az arzenáljuk (és viszonylag lassan tölt újra :).

    Egyébként részemről szívesebben olvasom a "persze CG-z két centiről te LOW" szöveget a chatban mint a "killed by admin"-t. Mondjuk ha vki két centiről CG-zik az azt jelenti, hogy alapból a CG volt a kezében és már nem volt ideje átváltani. Az ilyen vagy tankra ment, ami nem valószínü, hiszen a CG a legszarabb tank ellen, vagy valóban low, hiszen miért használna valaki területi sebzést ha magát az embert is el tudná találni.

    “I can’t see an end. I have no control and I don’t think there’s any escape - I don’t even have a home anymore. It’s time for a new keyboard.”

Új hozzászólás Aktív témák