Új hozzászólás Aktív témák

  • ForRedGlory

    félisten

    Cheaterekre visszatérve... Tegnap volt pár anomália miközben játszottam, és még sosem tapasztaltam.

    1. Valparán volt az ellenfélnél olyan társam, aki nem a spawn ponton éledt újra, hanem a pálya közepén, ahol még véletlenül sem volt másik társam, akire esetleg ráspawnolat volna. (!). Onnan tudom, hogy pont a térképet bámultam, hogy ki merre helyezkedik.

    2. Szintén Valpán, Squad Rushban kezdődött a játék, én védő voltam. Játék kezdésnél mindig van egy speckó helyem, ahova futok, mert onnan viszonylag jól lehet "koordinálni" a dolgokat. Spawn ponttól az a hely kb 8 másodperc. Az ellenfél spawn pontjától meg kb 20-25 sec.
    szóval a szitu.. indul a játék, futok a "helyemre", már ott vagyok, kb kettőt pislantottam és mögém ért az ellen, aki lekaszált, mert ugye nem számítottam rá. Ilyet sosem tapasztaltam, pedig nem az volt, hogy lassabban töltött be a játékom, mint az övé, hiszen a visszaszámláló még futott.

    3. Rushban volt egy 50-es szintű sniper, aki olyan távolságról szedett le fedezék mögül, ahonnan nem lehet. Két és fél (!) M-Com távolságról, úgy hogy bújtam a szikla mögött, tuti nem "lógtam" ki. :F

    4. Indul a Rush, mire belépek a játékba, már vonyít az M-COM. Fizikai képtelenség annyi idő alatt odaérné, még Quad segítségével sem. Ha véletlen mégis valaki Superman, még azt az M-COM-ot élesíteni is kell, ami szintén pár másodperc :o

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák