Új hozzászólás Aktív témák

  • sh1fty85

    csendes tag

    Sziasztok!

    Megosztanám a perverziómat a BfBc2 belül ami manapság kezdett eluralkodni felettem: vannak a fegyvertipusok amivel "mindenki" (a nagy átlag) jól tud teljesíteni.. s meg is értem a fejlesztőket hiszen az esélyegyenlőség nevében tenni kellet vmit, hogy a lámák is jól érezhessék magukat.. pl.: m60, abakan, s a személyes "kedvencem" a guszti..

    de mi a helyzet a többi csúzlival.. pl.: sztem méltatlanul elhanyagolt a m14! Igaz nem sok de 6-10 kört manapság csak ezzel a csúzlival toltam és azt kell, hogy írjam nagyon erős, megbízható és kis gyakorlás után hatásos kis fegyver! Enginerrel kifejezetten jó... rpg + m14 s máris jó vagy mind tankokra minde gyalogságra.. közelre, közepes távolságra és távolra is... (magnum kieg kötelező.. ) (persze érdemesebb 20-26 fős srv-k gyakorolni)

    A másik furcsaság shotgun(-ok) + 12 gauge slugs kieg.. s máris te vagy a "medic, assault" csipa... észbontó (kedvenc becsületsűllyesztő helyem után bátran) az hogy-hogy osztod a fejeseket.. s utánna meg kapod teljesen jogosan a "cheater" irományokat.. Én kétlem, hogy az életben ez így működhetne...

    Summa Summarum: érdemes néha kipróbálni a kevésbé közkedvelt fegyvereket mert színt visznek a szürke m60-s "közharcok"-ba..

    Legyen mindenkinek szép napja és kitartást a vizsgaidőszakhoz akinek van még :)

    ui.: személyes kedvencem az abakan, úgyhogy az nehéz szívvel sorolom a fentebb említett kategóriába.. de valljuk be az assault fegyverek közül a legerősebb sztem..

    Baráti Üdvözlettel
    sh1fty_hu

    >imba< sh1fty_hu

Új hozzászólás Aktív témák