Új hozzászólás Aktív témák

  • zack

    nagyúr

    válasz Bavid #12305 üzenetére

    Dehogy megy jól. :DDD Nem tudom honnan veszed. ;]
    De azért hozzáteszem, az utsó körben amikor még gép előtt voltam nem M60-al mentem.
    Nem tudom a fegyó nevét, de pont az előző körbe kaptam, és bár a tűzerő nem olyan erős mint az M60, de jóval gyorsabban tüzel. Érdekes módon azzal is ment.
    De egyébként úgy tudom nincs tiltva az M60 használata...vagy tévedek? Gusztit, GL-t nem nagyon használok, de már M60-at se szabad? Lőjjek pisztollyal? :U
    A mai klán war-ban ki volt kötve hogy mortar, GL, Guszti, M60 nem használható. Ezt mindenki tiszteletben tartotta. De amíg engem is legusztiznak, meg 3m-ről rámtolnak egy GL-t addig ne legyen már gond hogy M60-al megyek. Vagy akkor legyenek szabályok, és én is be fogom tartani, ha más is betartja, de amíg nincsenek, nem szeretném ha bárki is elvárná, hogy a saját elképzelését valósítsam meg fegyverválasztás terén. Az M60 se egy "leányálom", van hibája bőven. Hiába erős, ha a tűzgyorsasága lassú és rángat mint a picsa, főleg messzebbi célpontoknál nehézkes a használata.
    Azt is közöltem, éppen tegnap, hogy ki akarom maxolni a medic kasztomat, mert a többi már fullos. Evidens, hogy nem egy wc kefével fogok harcolni, hogy minnél előbb "unlokkoljam" a medic kasztot, hanem egy hatásos fegyóval.
    Nah..a magyarázatból ennyi elég is volt. ;] ;)

    Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

Új hozzászólás Aktív témák