- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Windows 11
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Hálózati / IP kamera
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
-
IT café
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mackosajt
addikt
ts cím?
Jah, és egy régi platoon-ból kiléptem. Így már be kéne férjek a keletbe
[ Szerkesztve ]
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
Bjørgersson
félisten
Hol van a sok nyugati játékos?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...
-
törölt tag
válasz Bjørgersson #74853 üzenetére
Tápegység nèlkül èn csak szorítok nyugatnak!
-
mackosajt
addikt
Köszönöm a FUN-t!
Ennyit bírt a hátam. Még!
Jóccakát!
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
TaaT
nagyúr
Emberünk úgy osztogatja a tripla fejeseket iron sight-al hogy csak na. [link]
Give them hell Ukraine!
-
dokee78
félisten
Legközelebb,ha lesz ilyen,akár Ranked is mehet részemről.
-
csa33ee
aktív tag
Jóéccakát! Egyszer fagytam, kétszer kidobott magas pinggel.Majd legközelebb.
''''jelenleg nem tudok mit mondani magának most annyira jelenleg''''
-
kisza25
félisten
válasz fornettisuti #74858 üzenetére
már nullázták
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
zzola
titán
Ki tette tönkre a hónalj reszortot?? Tele volt a TCE server!
-
Bjørgersson
félisten
Mehetne legközelebb is ilyen explo only locker.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...
-
zzola
titán
válasz Bjørgersson #74864 üzenetére
Vagy egy only claymore...
-
odorgg
addikt
-
Bjørgersson
félisten
-
szokika66
csendes tag
-
daveoff
veterán
válasz Bjørgersson #74870 üzenetére
Én is fel voltam iratkozva, de egy berugós balatoni bicikltúra után valamiért nem volt "kedvem" játszani... Pedig egy jó lockerbe benne lettem volna.
[ Szerkesztve ]
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
zzola
titán
válasz Bjørgersson #74870 üzenetére
+1
(#74872) daveoff
A locker volt a legjobb, a sok hüje mbtlávval lött le 1 méterről....ezen még sosem gondolkodtam, de legközelebb kipróbálom! -
dokee78
félisten
Olvasgattam a téma összefoglalót és észre vettem,hogy AN-92 van írva AN-94 helyett.
Nem probléma,mert úgyis tudja mindenki miről van szó.Mikor jönnek az éjszakai pályák?
Golmud pöpec lesz,bár az én gyenge konfigomnak szerintem bele fog törni a foga.Lesz máskor is kelet vs nyugat?
Kis off:
BF3 prémiumot el tudom adni az Originből?[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
Nem nézem meg, nem érdekel ki mit mond, a patch előttig valamennyire tényleg kihívás volt használni a shotikat. Azóta viszont egy értelmesebb óvodás is simán tud velük érvényesülni, mint pl. az mbt low-val, meg a többi szarral.
-
viking_arc
tag
válasz Bjørgersson #74864 üzenetére
Jó volt a tegnapi. Többet öltem mint haltam A nyakéket meg külön köszönöm neked
mrp#2289 DebilHusselhoff
-
pohár
félisten
-
fuvi
senior tag
koszi a tegnapi gamet, jo moka volt
meg a vegen megszeretem a shotikat is -
törölt tag
Ki nyerte a kelet vs nyugat összecsapást?
-
addikt
válasz #35434496 #74888 üzenetére
Az első kettőt a keletiek nyerték, ha minden igaz, utánna viszont úgy összekeveredett a társulat a balansz miatt, hogy már nem volt értelme figyelni.
"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
kisza25
félisten
válasz Bjørgersson #74891 üzenetére
én azt nem értem, miért kelet vs nyugat, miért nem lehet sima TCE+ PH este, és külsős nem jöhet be, nekem teljesen mindegy kivel vagyok és ki ellen játszom, ha mindenki teszi a dolgát és jól szórakozunk,
a másik meg, hogy rájöttem az összes szószátyár keleti, mert nyugati TS-en voltunk KB 7-8-an, de senki sem beszélt amikor veletek vagyok TS-en akkor meg folyamatos a dumaEladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
steele80
senior tag
Windows 10-ben egyfolytában dobál ki a BF4 magas ping miatt. Ez a jelenség idáig a 8.1-ben ismeretlen volt. Utána néztem egy kicsit és két dolgot találtam. Az egyik, hogy a gép hibajelentéseket küld a Microsoftnak és ez egyelőre nem kapcsolható ki, a másik a letöltött frissítéseket a netemen keresztül torrenteli a Microsoft. Ez a frissítéseknél kikapcsolható és aki játszik annak ajánlott!
-
steele80
senior tag
Bizonyára net függő is a dolog nekem csak 10 megás a netem és a pingem is 50 körüli ha csak játszok. Erre ugrik rá ha a W10 úgy gondolja, hogy küld egy kis adatot, illetve ha valaki rólam frissít. na ekkor 150 körüli a pingem és repülök. A 8.1-ben ki lehetett kapcsolni a jelentés küldést, itt még nem találtam meg, de a torrent funkciót már kilőttem, így valamit javult a helyzet.
-
Bjørgersson
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest