Új hozzászólás Aktív témák

  • Olympos

    aktív tag

    Nem akarom spammelni az oldalt, de egy dolog gyanús nekem:

    Most azt mondjátok, hogy aki megvette előrendelésbe a játékot, attól csak 1 HUF-ot vont még le az Origin - meg a 200HUF-os fizetési regisztrációt, ha még nem internetes rendelésed - és a megjelenés napján fogja leterhelni a kártyádat a teljes összeggel.

    Nem gondoljátok, hogy a megjelenés előtt lesz valami kis ügyeskedés, hogy akkor már a jelenlegi tartózkodási helyed alapján vonja le az eredeti, EU-s országnak megfelelő összeget?
    Pl. a fizetési eszközödet beazonosítják, hogy melyik országhoz tartozik és a megjelenés napjén már ott lesz, hogy "EU region = 140EUR" és fizess, ha még így is kell!?
    Pl. bankkártya szám, PayPal fiók verified címed, stb. alapján ezt meg tudják tenni és azzal érvelnek, hogy "ok, hogy te Dél-Afrikában vetted meg, sőt, akár most is ott lehetsz, de a hivatalos lakcímed vagy jelenlegi postázási címed nem oda tartozik".

    hmm??? :F

    sok-sok játékot vettem már külföldi tartózkodásom során az Origintől (ezt köszönöm is nekik), de mindig azonnal levonta az összeget, sose volt még ilyen "1HUF előre és majd a többit később"....

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák