Új hozzászólás Aktív témák

  • l.skywalker

    félisten

    válasz bul07 #27061 üzenetére

    Nem tudom hány százalék, de gondolom te sem. Feltehetjük, hogy nem abból a 10+2 emberből áll a topic közönsége, akik nap mint nap írnak ide, hanem elképzelhető, hogy sokan passzív élvezői a magas szintű beszélgetéseinknek. Nem mellesleg pedig erre reagálva írtam, hogy: nem, nem annyian játszák a BF1-et mint a BF4-et.

    Illetve ez odaát a konzolos topikban egy olyan rém gyerekes dolog, amikor elkezd vitatkozni pár kis hülye, hogy melyiküknek szőrös már a kisp.cse, értsd: Xbox vs. PS. Nekik is ugyanazt mondom amit neked:

    Nálam elfér egymás mellett minden ami játékkal kapcsolatos. Tiszteletben tartom a véleményedet, hogy te csak PC-n játszol, mert véleményed szerint az a legmegfelelőbb, de ezzel szemben én úgy vagyok vele, hogy sem egy platform, sem egy márka nem tud bekorlátozni, nem fogok csőlátással kikapcsolódni. Nagyon sokáig volt PC-m, sokáig azon játszottam, most éppen konzolon játszok. És majd lesz többféle konzolom is és lesz megint PC-m is. Nagyon boldog lennék, ha ebből maximum csak a vicc kedvéért csinálnánk a jövőben versenyt, nem illik a fórum színvonalához az ilyen fajta virtuális kukiméregetés.

    Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

Új hozzászólás Aktív témák