- Facebook és Messenger
- Windows 11
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Linux kezdőknek
- AliExpress tapasztalatok
- Mozilla Firefox
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- ASUS routerek
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
-
IT café
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Źşë'
addikt
válasz l.skywalker #26938 üzenetére
pf bölcsebb maradtál volna ha meg sem szólaltál volna! most vagy akarsz magad mellé játékosokat pc-s táborból vagy inkább nem...ne sértegess itt senkit se kérlek.... az egy dolog hogy a konzolt azért vetted mert olcsóbb mint összerakni egy gépet... én meg azért nem veszek konzolt mert a joyos játék agyhalál,bohóckodás nem más... ami arra jó hogy eltütymörögjön az ember a tv előtt... nekem egyáltalán nem hiányzik
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
l.skywalker
félisten
Xbox Home partner-nek megvan így én is tudok vele játszani anélkül, hogy megvettem volna.
(#26951) Źşë': valóban erős kifejezés volt, de leginkább abban a viszonylatban értettem, hogy ha konzol vs. PC tábor összekerülne, akkor bizony az egeresek nagy előnyben lennének. De nem volt szándékomban direkt senkit sem megbántani, egyszerűen rosszul fogalmaztam. Veled ellentétben egyem a kis érzékeny lelkedet
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
prokxy
veterán
válasz l.skywalker #26952 üzenetére
Ismerlek mar inenen, ezert is ment a vigyori jel!
Boxon nincs magyar kozosseg? Csapodj hozzajuk, ha itt nem talalsz boxos jatekost.Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
l.skywalker
félisten
válasz prokxy #26953 üzenetére
Tényleg nem bántani akartam a díszes társaságot, habár nem gondoltam volna, hogy Aventador bölcsességei után ezt bárki is magára veszi
Vannak amúgy boxon is emberkék, de vagy csak random jelleggel vagy pedig nekem lehetetlen időpontban.
De most épp DM-et tolok, a másik oldaon van egy HUNMessi nevű srác. Töltöm épp ólommal...
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
voodoo98
addikt
NEWS: 2XP now active for all #BF1 Premium Pass owners.
[ Szerkesztve ]
Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
Laraxior
titán
válasz voodoo98 #26955 üzenetére
Na, akkor most lehet érdemes felmennem, pár squad bonuszt ellőni
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
-
Aventador91
őstag
off
szeretnék venni egy 1TB-os vinyót. milyen márkát éri meg és honnan?
-
zzola
titán
válasz Aventador91 #26959 üzenetére
Szerintem azt vedd, amelyikre a legtöbb garanciát vállal a gyártó. Nincs nagy különbség köztük, lehetőség szerint 7200 fordulatú legyen...
-
sixpak
nagyúr
válasz Aventador91 #26959 üzenetére
WD Green, meg hasonlókat kerüld.
Toshibák egész jó áron vannak...https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
laskr99
addikt
Ötlet miért van ez?
10:20 körül látszik a legjobban. A végén a beállítások. Konfig az adatlapomon.(monitor gariban ezért van most egy pótmonitor 1280x1024 felbontással.
-
l.skywalker
félisten
A Digi megvette az Invitel lakossági üzletágát. Annak aki erintett, hamarosan itt az ezer megabites net
-
norby91
tag
válasz l.skywalker #26966 üzenetére
bárcsak itt lenne már.. de még évek kérdése lesz az
-
Snooker
senior tag
srácok nektek jó a ping?
-
voodoo98
addikt
válasz laskr99 #26970 üzenetére
Borzasztó néha!
Már körbelőtték a települést 1000mbites nettel, csak ide nem akarnak jönni!"A conflict dogtag"
CRAZY BF1 EASTER EGG SOLVED! - How to get ''A conflict'' dogtag?
Egy másik jobb magyarázat: link
Még egy: link
Guide: linkÚj skinek CTE-n
link[ Szerkesztve ]
Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
Aventador91
őstag
ma este repülős streamet akarok csinálni. gyertek gunnernek, igyekszem pár killt átadni hogy ne legyen unalmas
-
voodoo98
addikt
válasz bivalyolo #26977 üzenetére
Cod4-ben (most hirtelen ezt találtam fenn a gépen) is ugrál a ping a server keresőben, szóval több mint valószínű, hogy nálam hálózati probléma lesz. 50 és 250 között kb.
-
zzola
titán
válasz sarkadifeca #26979 üzenetére
Csak prémeseknek van...
-
voodoo98
addikt
válasz sarkadifeca #26982 üzenetére
Community boost vagy mi a neve...
-
raubisoda
senior tag
válasz Aventador91 #26974 üzenetére
gyüvök tesa darálhatunk ha neked úgy jó
104 pozitív és 0 negatív https://outervision.com/power-supply-calculator
-
l.skywalker
félisten
válasz sarkadifeca #26986 üzenetére
Nekem tegnap nagyon szoarén működött az update után. Hülye akadások, falon átfutások, semmiből előbukkanó lövés - majd halál és csak ezután jött elő maga aki a lövést leadta. Valamelyik okos nagyon belefosott megint a netkódba egy frissítés erejéig.
-
sarkadifeca
tag
válasz l.skywalker #26987 üzenetére
Hát az biztos. most akkor megint várhatjuk a kövi update-et.
régi rendszer - 5 piros - 0 fekete ; új rendszer - 44 pozitív - 0 negatív; legújabb - 20 pozitív - 0 negatív
-
feco70
senior tag
1000-es Telekom oda aszos. Pár hónapja van, de csak nézek mint a moziba mennyire gyors. 25, 30 ping
-
prokxy
veterán
1 hét game nélkül, jött egy update és némely szerver játszhatatlan, de olyan lagok vannak, hogy csak lesek, FPS-em kevesebb, kb 10-15-tel átlag. Ballroom-on nem ment 145 alá a C pontnál, most 130 körül ugrál...Madsen-nel lövöm, semmi, elteleportál.
Másik szerverre átmenve semmi gond, adja ahogy kell.Az új map nekem bejön, most toltam egy kört rajta 25-1 supporttal, nekem bejön, fényerő 100%-on és a sötétség tovaszáll! Viszont tényleg sok a kemper hely, volt hogy bespotolta a flare, de így is alig lehetett kilőni!
Este vagyok, joker írta, h streamel, ha lesz TS, akkor tali!
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
l.skywalker
félisten
válasz prokxy #26993 üzenetére
Az új map tényleg jó lett. Medic-el szépen jönnek a killek. Habár én most a heti medálokat gyűjtöm. Már 3 megvan, most a Squad Assist-ots kell meg francia katonaként kellene 25 kill chamod tankkal, de bakker csak Vaux, Verdun meg az új map jön ki 1 tankkal...
-
@rglaaf
veterán
PSN:BiZzare_0 ️
-
Snooker
senior tag
válasz l.skywalker #26995 üzenetére
Nem kell hozzá franciának lenned én úgy emlékszem, elég ha csak a Chammond-al mész, mind1 milyen nemzettel.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest