- Facebook és Messenger
- Windows 11
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Linux kezdőknek
- AliExpress tapasztalatok
- Mozilla Firefox
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- ASUS routerek
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
-
IT café
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
válasz prokxy #20850 üzenetére
Az megvan, hogy mennyi pont kell a szintlépésekhez?
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
voodoo98
addikt
válasz Laraxior #20851 üzenetére
Rangok
90 felett már keservesen megy a szintlépés!Más:
Megnézné vki, hogy most mennek-e a CTE szerverek, mert egy twitter üzenetben azt láttam, hogy csináltak vmi quick fixet, hogy mindenki lássa őket.
Vagy direkt van az, hogy csak este megy (magyar idő szerint)?Valentin napi dogtagek is elvileg elérhetőek már, aki megcsinálta.
[ Szerkesztve ]
Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
prokxy
veterán
válasz Laraxior #20851 üzenetére
Meg jah,sok.
87-hez kb 5e pont kell, hétvégén meg rá akarok kockulni rendesen, ma este csak meglesz már egy szint. Operation, boost, aztán hátha!Én írhatok Neked Amiensen bazzeg, h gyere squadba, meg segíteni, meg mittudomén, kaccsojamábeacsetetplíz! Meg este gyere 8 után!
[ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
Laraxior
titán
válasz voodoo98 #20852 üzenetére
Én tudom, hogy mennyi kell, csak a kollega egy nap alatt akar kettőt lépni, az nem kevés órát takar
CTE most:
(#20853) prokxy: Írhatsz, mert ki van kapcsolva a chat ablak
[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Rigormortiis
veterán
válasz voodoo98 #20852 üzenetére
Ó en egy hete 91es vagyok
Az mondjuk nem korrekt, hogy az új class szinteket nem kapjuk meg visszamenően. A battlelog jelzi, hogy pl 50es medic lennék, de valójában csak 22-23 körül vagyok. Ugyanez igaz a supportra is. Ha bármi gyakorlati haszna lenne a dolognak, akkor most nyafiznék, hogy mindig az új belépők járnak jól
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
voodoo98
addikt
válasz Rigormortiis #20855 üzenetére
Igen! Ez valszeg bug, megtaláltam a bf bug tracker-ben, hogy már valaki reportolta ezt a hibát. Assault-ból én is 50-es voltam amikor megjelent a patch és kezdte előről, tehát a következő szint a 11-es lett.
(#20854) Laraxior
Tudom, hogy tudjátok! Csak gondoltam belinkelem, hogy mennyire sok pont kell 90 felett. 98-as lettem tegnap és csak az xp-k 80%-a van meg, tehát ha úgy nézzük, akkor 1-100-as skálán 80-as vagyok.Köszi a screenshotot! Fasza! Akkor otthon tudok tolni rendes időben egy kis Soissons!
[ Szerkesztve ]
Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
voodoo98
addikt
válasz whiteman0524 #20859 üzenetére
Mindenesetre a trackerben ott van a report.
(#20861) }{3@Đ$}{0ot
Kis piac vagyunk, nagyon. Habár AC-k jöttek magyarul! Egyébként a menüben szinte mindegy, de a codex leírásokat szívesen elolvasnám magyarul![ Szerkesztve ]
-
Źşë'
addikt
kérdeztem pár hszel feljebb is a fórumtársat, de gondolom xbox onera vette meg microfos storeból, mindenesetre megkérdem még1x hátha valaki tudja: bf1 premium hol éri meg a legjobban? előre is köszi!
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
Zso Ro
senior tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #20861 üzenetére
nem az egyszerűség a fő szempont,hanem a piac mérete
-
Źşë'
addikt
pfu, köszi a segítséget, elhiheted olyan emberre gondoltam picivel feljebb aki gyakorlott a dologban (kvázi tud/ismer ilyen lehetőséget), nem olyanra akinek lila fingja sincs ( vagy éppen van és csak beszellent egy ilyen hszt)
[ Szerkesztve ]
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
voodoo98
addikt
Szerintem origin-en vedd meg. 11800ft korul vett egy fórumtárs és most a deluxe upgrade-t is mellé adják. Azaz lesz egy teljes értékű ultimate kiadásod (talán még az origin kliensben is össze lehet rakni, de mellékes).
-
kriszpontaz
veterán
CDGalaxis: BF1: 9990.-
Most extra akciós áron üzletünkben és az interneten is.
Eddigi ára: 15990 Ft – 37%-os, kedvezményes ár
az akciós készlet erejéig, legfeljebb 2017. március 5-ig:Ezen rendelés a játék normál változatára vonatkozik.
Másféle kiadás (Deluxe Edition, Ultimate Edition) sajnos nem lesz kapható dobozos változatban.
Collectors Edition nem lesz kapható nálunk.maross.hu (PH-s arc):
Battlefield 1, fps - ára erősen ingadozik, kérdezz - 12500
Battlefield 4, fps 2500
Battlefield Hardline (ORIGIN), fps 2500(#20870) Carasc0:
Ja hogy fullos kell? Akkor ORIGIN HÚSVÉTI AKCIÓ![ Szerkesztve ]
-
Carasc0
őstag
válasz kriszpontaz #20869 üzenetére
Na ez az! 10k + 15k = All in one... Na azért az sok sztem....
Gondolkodj globálisan és tegyél lokálisan!
-
Źşë'
addikt
válasz kriszpontaz #20869 üzenetére
nekem csak premium kell, mivel van alapjátékom ^^
//azért 15-16ért én sem veszem meg[ Szerkesztve ]
-
-
daveoff
veterán
fort de vaux is nagyon jó lett! szerintem nem sok köze van lockerhez, ez nem az a cső pálya, mint az volt, viszont durván bonyolult, kell jó pár kör mire kiismeri az ember.
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
Laraxior
titán
válasz daveoff #20875 üzenetére
Most az megy? Mert akkor megnézem
-
Carasc0
őstag
10K-ért meglehet venni a game-t paypal-n keresztül valahol?
Gondolkodj globálisan és tegyél lokálisan!
-
Aventador91
őstag
új kedvencem, aa artilerry truck-al darálni a repcsiket egyre több a pro repcsis, de ez ellen csak bombázóval tudnak jönni.
-
BeZol
őstag
Valaki leírná nekem, hogy hardcore módra melyek a legjobb fegyók? Jöhet normálra is a lista, mert úgy is ott ismerkedek most a héten a játékkal. Most vettem meg , és látom h nem csak szint kell hozzá, hanem vmi nyersanyag is, szóval nem akarom vacakra költeni. Összes kaszt érdekelne, felírom aztán egy lapra mi kell
-
BeZol
őstag
-
Olympos
aktív tag
Premium pass alatt megkaptam a Hellfighter packot. Jó az vmire? Melyik sniper puskát adta mellé?
-
prokxy
veterán
Kösz Srácok a mait, király volt, csak Dévnek meg kéne csinálni ez a leszakadósdit...
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
prokxy
veterán
gyiku sem bírta idegekkel!
De gyertek TS-re, anélkül lehet, h én is léptem volna...ott átbeszéljük, mondjuk, h ki merre, stb. De tegnap folyamatosan szinte idiótákkal rakott össze minket, nekünk 3-unknak összesen volt annyi pontunk, mint a csapat többi részének együtt, gondolhatod, h mit csináltak akkor!
Mintha Dave mondta volna, h a skill alapján is válogat, nekünk tegnap biztos, h magas volt, emiatt úgymond gyengébbeket rak be, h a balansz meglegyen vagy mi?Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
guftabi96
addikt
válasz prokxy #20898 üzenetére
Nekem most valami őrülten nagy mázlim van, mert az utóbbi pár napon tök jó köröket sikerült játszanom. Nem volt tömve retardáltakkal egyik meccs sem
(Ezen kijelentés után ma tuti nyakamba szakad majd egy rakás félkegyelmű )Ez a Fort Vaux elég jónak néz ki, és ahogy nézem nem is olyan lineáris, mint Locker. Videóról eddig mind a 2 dlc map tetszik.
Arról nincs valami leírás, hogy Cq-nál a pontozás/ticket változás hogy működik?
Sokszor az az érzésem, hogy túl szoros a meccs, és hogy sokkal nagyobb ticket különbséggel kellene nyernünk/vesztenünk.
Pl tegnap is Argonne Foresten 950-950 volt az állás, nekünk volt 3 pontunk, és kikaptunk.
Nem hiszem, ahogy annyival többet ölt volna az ellen.[ Szerkesztve ]
#KeepFightingMichael
Új hozzászólás Aktív témák
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Samsung Odyssey G40B 240hz, FHD, IPS Alkudhato!
- Nagyon szép Philips EP5934 (Saeco Incanto OTC) automata kávéfőző új tejtartállyal
- i5-7400, GTX 1060 6GB, 16GB RAM, 120GB SSD, Cooler Master hűtő
- ITX PC - B550, R7 5700X, 32 Gb RAM, 2 Tb SSD, RTX4070 Super, 750W SFX, garancia, beszámítás
- Quantum LTO6 cleaning cartridge, használt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest