- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Linux kezdőknek
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 11
- Mozilla Firefox
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Facebook és Messenger
- ASUS routerek
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
-
IT café
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aventador91
őstag
válasz spanglee001 #20798 üzenetére
te nagyon elvakult w10 ellenes vagy én még sosem próbáltam a 8-at, 7ről váltottam 10re, de semmi gondom nem volt még vele. csak a frissítés idegesít. jó lenne kikapcsolni
-
RaGi91
senior tag
A Giant's Shadow map megjelenése után kb. 1 hétig játszottam, akkor abbahagytam, most pedig adtam neki még egy esélyt. Hát gyerekek ez jobban laggol, mint eddig. Hogy lehetséges ez?:S Kb. 20-al kevesebb átlagfps-em van Amiens-en. ... -.-
Gépfejlesztésig, megint félreteszem
-
eugabesz
őstag
válasz Aventador91 #20801 üzenetére
Be tudod úgy állítani,hogy csak értesítést kapsz róla,de nem tölt és telepít...nézz utána...
http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/610c87c4-25bc-4840-bd47-bf16b3cbb4cc/IRAM-Clan-Hungary-60-Hz/
-
LeRoy18
aktív tag
hülye kérdések, nem direkt csinálom, féiig meddig
mindenki nyerni akar, legyözni a többieket, persze milyen eszközök megendettek, általánosan elfogadottak
füles, cs-.go, hallod az ellenfél lépteléséd a füllhallgatóban? asus cerberus, vettem egy ilyet is, a többi néma csend, segszpir[ Szerkesztve ]
-
daveoff
veterán
fasza a játék, sínain bebugolt a homokvihar, egész körön keresztül tombolt, de csak nálam.....
(#20810) sixpak: Lehet, erre még nem is gondoltam...
[ Szerkesztve ]
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
Laraxior
titán
Most van par Soissons szerver CTEn...
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
LeRoy18
aktív tag
becsapodás várható? mortar? saját vagy közös használatra, mi a titka
-
SkyS1gn
félisten
Mentem néhány kör Soissonst CTE-n, pár kép. Ultra, de nyilván mozgás közben szebb.
Esőzéskor a folyóban megemelkedik a vízszint
[ Szerkesztve ]
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
-
daveoff
veterán
Egy kicsit fura volt a történet, mondom havernak, hogy a francba látnak engem meg 50m-ről, és lőnek le folyamatosan, ebben a homokviharban, amikor én nem látok szartse. Aszongya nincs is vihar már régóta.....ja mondom akkor ok... Aztán nálam úgy is maradt a kör végéig. De megoldottam, tankba be, haver spottolt, aztán úgy ossztottam az enemyt.... Azért így elég nehéz volt érvényesülni, engem mindenki látott, én meg kb senkit...
-
Podpupi
tag
válasz Aventador91 #20801 üzenetére
Már régen elmultam 18+......... (:[ORIGIN: podpupi,STEAM: hunpupi,BF:podpupi
-
Aventador91
őstag
válasz daveoff #20821 üzenetére
Nekem, nem viccelek, a jármű spawnok 80%-a nem azzal spawnolok le ami ki van választva. Még nem is zavarna, de nem lehet lőni. Suez-en heavy tank helyett landshippel rakott le. Grappán 3szor sorozatban bombázóval. 1szer sikerült a kiválasztottal. Amiensen light tankba rakott. Utána még lónál is volt olyan hogy nem lehetett lőni se gránát, csak ha leszálltam róla.
Ez van már az új patch óta. Előtte nem volt ilyen vészes -
voodoo98
addikt
Az új fegyverek ingame Soissons-on. Tegnap toltam egy kört, akkor a csapatomban volt a srác!
Westie Fort Vaux gameplay. Ami valójában Stodeh tegnapi videója!
Egy másik Fort de Vaux gameplay.
(#20823) Aventador91
Nekem még egyszer sem volt ilyen problémám, mindenesetre érdekes.[ Szerkesztve ]
Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
voodoo98
addikt
válasz guftabi96 #20825 üzenetére
Igen! Giant Shadowon, St. Quentin Scaron és ezen a mapon (és még a Ballroom Blitzen) is megtalálhatóak full ugyanazok az épületek, még a körülötte lévő terep elrendezése is hasonló. Ejnye!
Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
laceszgamer
addikt
válasz voodoo98 #20826 üzenetére
Én a keleti frontot várom nagyon. Legalábbis az oroszokkal esélyes, hogy jön pár map ami ott játszódik. Valami havas pálya pl iszonyat mutatós lenne ezzel a motorral.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
voodoo98
addikt
válasz laceszgamer #20827 üzenetére
Na arra én is kiváncsi vagyok! Elvileg mind a négy mapnak orosznak kéne lennie. Legalábbis keleti fronthoz kellene, hogy kötődjön. Az már biztos, hogy a következő DLC-ben lesznek az oroszok.
-
daveoff
veterán
-
nagyúr
-
daveoff
veterán
válasz FollowTheORI #20830 üzenetére
változó, valamelyik nap ledobál, valamelyik nap egyszer sem, napszakonként is változó, de nem időjárás függő, az biztos. semmi összefüggés nincs az egészben, tök random.
lehet hülyeség, de földhurok nem okozhatja?
[ Szerkesztve ]
-
voodoo98
addikt
válasz daveoff #20831 üzenetére
És ha mobilnetről nyomod csak? Tehát kizárni a vezetékes netet, mint hibalehetőséget!
(#20833) FollowTheORI
Nagyjából követem. Én is mintha erre emlékeznék. Akkor viszont a szolgáltatónál van gond, vagy a hálókártyával vagy a hálókártya driverrel. Mert gondolom wifis sticken próbálta.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz daveoff #20831 üzenetére
Mivel kábelen jön a net, persze bármilyen elektromos zavar okozhatja bárhol közted és a központ között.
Mondjuk ugye mivel csak ez a játék háklis rá, ezért az egész úgy értendő nyilván, hogy pont annyira és akkor zajos, ami annyi kiesést okoz amire a BF1 már háklis, a többi játék meg nem.
Amugy mértél már melóhelyen meg otthon pingeket összehasonlításul?
Mondjuk arra a bizonyos 134.x szerverre, vagy valamelyikre?Mondjuk egy-két alkalommal a teljes (vagy hosszabb) játékidőszak alatt érdemes lenne logolni hogy változnak a pingek.
Ezzel legalább az kiderülne, tényleg van e ilyen téren bármi érdemi különbség a két helyszín között minőségben.
(Persze ha egyáltalán jársz még be játszani. )(#20832) voodoo98
Már írta régebben hogy mobilról jó, csak ott meg a késleltetés nagy, lagos gondolom. Legalábbis a vezetékeshez képest tuti.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
nagyúr
-
daveoff
veterán
válasz FollowTheORI #20833 üzenetére
mértem persze, munkahelyen sem jobb a net semmivel, ugyanazokat az értékeket produkálja, mint itthon.
na megnéztem én is az új pályát, soissons vagy mi a neve, hát ez odab..., gyönyörű ez a pálya, jó ez elrendezése, hangulatos. egyáltalán nem hasonlít másik pályákra, biztos vannak benne hasonló épületek, meg ilyesmi, de teljesen egyedi az összkép. nagyon bejön nekem, meg az új tank is, brutál jó hangja van....
-
nagyúr
-
Laraxior
titán
válasz daveoff #20835 üzenetére
Mondjuk az az új Behemoth nem nagyon tűnik olyan erősnek...
Annyi jó benne, hogy nem kötött pályán mozog... Ezen a mapon ez mondjuk pont nem előny, mert gyakorlatilag mindenhonnan lehet adni neki.
De szép pálya lett az biztos"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
LLKobe
veterán
Az első DLC-t külön nem lehet megvenni? Sehol se találom, csak a season passt
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
EPIC Moments GameSprout-os
™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
voodoo98
addikt
válasz }{3@Đ$}{0ot #20842 üzenetére
Milyen fura arabul meg kínaiul látni a kiírásokat!
-
Szinyák
őstag
Sziasztok,
Bocs egy hülye kérdésem lenne 7700k @ 4.8ghz .-en több órás bf1 után max tempem :66-69 fok ez mennyire elfogadható sok kevés ? nyáron nem lesz vele gond ?
Szinyák
-
nagyúr
válasz LLKobe #20840 üzenetére
DLCre nincs... nem is sok értelme lenne.
Mivel az a mondás hogy a prémium tulajok kapnak 2 hét előnyt és csak utána lehet megvenni a nagyközönségnek... vagyis felesleges preordert szedni ezekre.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
nagyúr
-
prokxy
veterán
válasz FollowTheORI #20834 üzenetére
Okés, sztem lesz dave is, csak nem válaszol!
Ma 88-as kell legyek, addig le nem fexek, holnap meg 90!Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
Új hozzászólás Aktív témák
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- iPhone topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- OLED TV topic
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Autós kamerák
- Gumi és felni topik
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest