Új hozzászólás Aktív témák

  • ptesza

    senior tag

    válasz ptesza #3160 üzenetére

    Elkezdtem átépíteni. A Bambu oldalán található videóval haladtam aztán lett néhány buktató de megyek sorban.

    Most így állok vele. A videó alapján könnyen fel lehet szerelni a burkolatot, de nem árt megnézni a P1P vázat mielőtt elkezded felrakni az oldalakat mert van benne néhány csavar előre betekerve. Ha bennmarad akkor lehet elég sokat kell bontani ,hogy ki tudjad venni alóla. A hátfal lemez esetén szintén van benne pár csavar.
    Az előlap egy rémálom volt , vagy csak én vagyok béna nem tudom. A videóban is volt egy vágás. Utána már a helyén volt.
    Viszont maradt pár dolog amit nem tudtam befejezni.


    A ventillátor és a szénszűrő nem lett beépítve mert van hozzá egy nyomtatható műanyag ház ami nem volt a KIT-ben. A videó csak annyit írt , hogy vegyük elő a nyomtatott házat. Szép húzás volt. :O
    Tudna valaki segíteni ,hogy hol találom az stl fájl ehhez az alkatrészhez?

    A kábellánc és a hátsó kivezetés sem lett beszerelve mert a videó ezt átugrotta. Valami infó jó lenne , hogyan kellene kinéznie. Gondolom ezek az alkatrészek kellenek majd hozzá. Plusz volt egy kis tubusban valami szilikonos paszta.



    Maradt még két dolog amiről még nem derült ki mi lehet. Meg van még pici neo mágnes, úgy gondolom, hogy valahova az üvegre fog majd menni.


    Fél délutános szerelgetés után úgy gondolom, hogy a P1S volt korábban és lebutították P1P-re. Annyira meg volt mindennek a helye a furatok meg a menetek, hogy szinte máshogy nem is lehetne szerintem. De ezt ők tudják.
    mod: de a videót még megnézem , mert lehet én pörgettem át valami fontosat.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák