Új hozzászólás Aktív témák

  • joey04

    titán

    válasz Alister71 #8295 üzenetére

    Akkor ez kb lutri. Bár pl a tdr topikban meg azt hozták fel a ref. kártyák ellen, hogy van akinek meg AMD ref.-en jött elő tdr. igaz más volt hiba háttere... franc se tud ezen kiigazodni.

    8296: igen, amikor olvasgattam a témában, akkor pont a te egyik régi kommenteden akadt meg a szemem, ahol ellenezted a ref. kártyát, és volt aki osztotta ezt a nézetet. Tényleg nehéz. Erről az órajel állításról mondasz nekem részleteket? Azért vettem gyárilag tuningolt GTX 560Ti-t, mert nem akartam itthon tuningolni, és nem is konyítok hozzá igazából. Melyik progival és milyen beállításokat használsz?

    Én eddig a drivereket váltogattam, most a 285.79 van, ez a legstabilabb leszámítva a nagyon régieket. Még a 275.33-nál is hibázik, pedig clean install volt. A ff-ban hiába kapcsolom ki a Hardveres gyorsítás ha lehetséges opciót, az sem segített. Most kipróbáltam azt, hogy firefoxnak nv vezérlőpulton maximális teljesítmény előnyben részesítése beállítást adtam meg, ezzel most kb 3 napja nem volt tdr. De ez sem jelent semmit, volt már 4-5 TDR mentes napom.

Új hozzászólás Aktív témák