Új hozzászólás Aktív témák

  • Mester9999

    csendes tag

    Hello mindenki!

    Tegnap vettem egy RX460-as kártyát, típusa 11257-00-20G már beraktam a gépbe rákötöttem a 2 monitort az Asust-dvi-d és az LG-hdmi-n kötöttem rá.

    Nem volt semmi gond addig amíg nem telepítettem a drivert, mivel utána elkezdett az Asus monitor (még csak) villogni (úgy értem bevillant a képbe néha a fele vagy csak részeken..) folyamatosan az a fehér-színes-kockás kép amit lejjebb a képen láthatsz* Ezt még sikerült megoldani azzal, hogy felcseréltem a csatlakozókat... Asus lett hdmi és az LG dvi-d de így miért nem villog nem értem...

    Azt hittem minden tökéletes amíg el nem kezdtem játszani :D kb. 2-3 óra játék után (fallout4) megadta magát magát és ez a kép jelenik meg nem hiszem, hogy az 50-60C sok lenne a kártyának és azért adja meg magát!

    A gépet újra kell indítani mert nem áll le magától a driver azután pedig ezt közli velem: def Radeon WattMan settings have been restored due to an unexpected shutdown... Most éppen a 17.1.1 szoftver megy és minden újra működik minden indítás után :F

    Win7 és Win 10 en is kipróbáltam ugyanezen a gépen.
    Két különböző PCIE-ben is próbáltam x16,x8 (most ép az x8 asban van)
    650W-os tápom van...

    Nem tudom, hogy ezt, hogy vigyem el garanciára ha nem a driver a hibás mert ott úgy is azt mondanák, hogy nem hibás mert desktopban működik... bár a furmarkot nem próbáltam még.

    Előre köszönöm, ha végigolvastad és van javaslatod! :R
    Ez volt az utolsó, hogy radeont vettem xD

Új hozzászólás Aktív témák