- Arch Linux
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kivágtak egy darabot a Metából, Zuckerberg pedig folytatta a kirúgásokat
- DIGI kábel TV
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Most már tényleg keményen lesújt a jelszómegosztókra a Netflix
- Synology NAS
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- XPEnology
- Windows 10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Saccco
nagyúr
Nincs értelmes áron nagyobb felbontású telefon.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
doongoo
addikt
A túl sok tesztelés ördöge beköszönt
:
"Az 5 nm-es Snapdragon 888-ról és az EMUI 12.5-ről számos alkalommal beszámoltunk, így ajánljuk a Mi 11i vonatkozó fejezetét. "
Jó lesz az MIUI-nak is
-
winss
tag
Véletlenül nem jön mostanság egy lyukasztott képernyőtől mentes szijámijáu? Jövőre cserélném a poco f2 pro-t, de engem irritál ez a kameralyuk.
-
INGJOKE
veterán
Csak én nem láttam, vagy már plecsni sincs a végén?
Troll! Feed them!!! I13PM Sierrablue +AW S6 44mm +Polar Vantage M +Mi Notebook pro I7 16 gb 256 gb(+512) ssd+ Logitech g903+ Jabra Elite Active T65/ Jabra Elite 7 pro
-
INGJOKE
veterán
Olcsóbb, mint a 11 pro és az ultra és mivel ez csak kínába van gyorsan le fog menni az ára jövő év elején már lesz 600-650 dollárért tuti.
Troll! Feed them!!! I13PM Sierrablue +AW S6 44mm +Polar Vantage M +Mi Notebook pro I7 16 gb 256 gb(+512) ssd+ Logitech g903+ Jabra Elite Active T65/ Jabra Elite 7 pro
-
Chaser
titán
nagyon max 120-130e amit adok telfonért és most kell, a note4-em úgy döntött kiszolgálta az idejét, éppen még használható, de az érintő egy része az kb halott, szóval csere
nem nagyon babusgatom a telefonokat, használom, szóval bőven sok ha 100k körülit véletlen megreccsentek ( : viszont kamerából minél jobb kellene, ezért is szánok rá ennyit, nem 50-60e ft-ot mint szoktam - ott még talán lehetne is találni nocss' nélkülit, de kell fpr, jó akku, meg pár huncutság -
volt egy csúcskompaktom de nekem nagyon macerás, elővenni is féltettem az ártatlanját...a note-gyel teljesen automatán jobbat lőttem legtöbbször mint azzal automatán vagy manualon, és a csodafon gyakran nálam van, fényképező meg kb biztos nem lenne mikor szembejön valami téma
mi lite 5g-vel szemezgetek, lehet az lesz a vége, lyukasan ( :_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
toronyhaz
aktív tag
Ezek gondolom nem mostani képek. 500 alatti üzemanyag árakkal
-
INGJOKE
veterán
Ebben az ársávban az egy tuti vétel...kínából az is jó áron lesz jövőre, vagy akár most 11.11-es akcióba.
-
Visszalépésnek gondolom a Mi 10T Prohoz képest. Ois hiánya, csak 8 mpx széles látószög, csak 120 hz. Pozitív az Amoled.
-
Speedy007
senior tag
Nem azért a kijelzőben van eltérés 11T Pro egy "noname" Super AMOLED-s kijelzőt kapott míg a MI 11i Samsung OLed-t... 11T Pro-t victus védelem 120W-s töltés meg a farok méregetős versenyben 10.000 vhány pont választja el 11i-t a 11T Pro-tól.. Valóban jobb választás lehet a Xiaomi 11 és a 11i..
-
Jakesz
őstag
Ez így gyenge eresztés lett. A Mi 10T tavaly ár/érték bajnok telefon volt, ez sajnos pont az ellenkezője. Ennyi pénzért ez kevés.
-
hroberto
addikt
Nem látom értelmét ennek a telefonnak. Ennyiért Mi 11-et lehet venni, ami azért jobb vétel szvsz.
Xiaomi 13, Xiaomi Pad 5, KTM 1290 Super Duke R
-
Aryon87
félisten
Par oraja rendeltem meg Telekomtol online. Kíváncsi vagyok rá nagyon. Masodtelonak szanom, de 2 hetig azert nyuzni fogom. Ha minden igaz holnap kezbe is veszem, aztan jovok tapasztalatokkal + fotokkal.
Ha nem jon be, megy vissza.Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X / Xiaomi 11Lite 5G NE // Huawei P8 Lite / LG G4
-
juuzer
őstag
Nem rossz, megnyomogattam a MM-ben, de sajnos nekem továbbra is egy felárazott Redminek tűnik. Pláne a Mi 11 mellett.
Vamos a la playa.
-
Speedy007
senior tag
Szerintem ezt most a pandémiás időszaknak is fel lehet róni nem csak a Xiaomi de pl. a Samsungnál is tetten lehet érni hogy nincs annyi félvezető így hiába friss a modell van belőle egy 2.0-s verzió más hardverrel és hasonló tulajdonságokkal.. Én a 11T 2.0-ra leszek kíváncsi hogy az Global piacon megfog e jelenni mert abba snapdragon 870 van gúny nevén 865+++
-
Örni
senior tag
Most már megkérdezem: a lassított videók bemutatását miért kerülitek mint a forró kását? Érdekelne a 240fps minősége. Pocon line skippinges megoldású. Itt is?
There's too many men, too many people, making too many problems!
-
natë
nagyúr
Kistesó megeszi reggelire kamerában. Lásd Gsmarena teszt. SOKKAL jobb vétel.
-
Weaver
senior tag
a néptelefon redmi note 11 pro a várós most már.
-
beyruth82
addikt
Szerintem teljesen jó a teló.Házon belüli konkurenciája van maximum a mi11i személyében, de a konkurens gyártók 240 ezerért (telekomos listaár 3 év gyári garival) közel se kínálnak ilyen telefont. Tetszett plecsnit simán érdemelt volna.
-
Noukoum
veterán
A töltési sebesség olyan fegyvertény ennél a készüléknél ami megfizethetetlen. Emellett el lehet felejteni a power bankokat, a vezeték nélküli töltést és a töltő hordozást is. Új dimenzióba helyezi a töltési szokásokat.
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
Hallosz
senior tag
Kíváncsi vagyok az akku élettartalmára, 19 perces töltési idővel, hány feltöltést fog kibírni?
[ Szerkesztve ]
Mert lakni, muszáj.
-
-
Speedy007
senior tag
már mint mi hogy nem lesz probléma abból hogy 120w-tal töltöd? ha jól emlékszem még kutatást is csináltak és annak az eredményeit is be mutatták a nagy közönségnek.. Bár én nem vagyok híve a gyors töltésnek a 33W-t helyett 18W-tal szoktam tölteni a telefont.. Esténként szoktam tölteni nekem az bőven jó felesleges a gyors vagy a hiper töltés.. Vissza térve szkeptikus vagyok ezekkel a töltési módokkal szemben mi 9t-m csak 18W-tal töltve egy és fél évesen 74-72%-os élettartalmú akksival adtam el pedig azt is alig használtam pláne hogy akármit tettem magától merült mint a tégla a vízben.. Nagy hőmérséklet és a nagy feszültség ilyen szűk és zárt helyen elég szépen tud rombolni pláne hogy a mostani soc nem hűvösségükről híresek. Lehet itt fogni az átdolgozott hűtésre meg a csúcs modern akkumulátorra hogy nem lesz gond... Pedig az elektromos autók sem unalomból gyúlnak ki töltéskor
[ Szerkesztve ]
-
Akinek már van ilyen telója.
A Mi 10T borzasztó közelségérzékelője miatt kérdezem, ebben hogy működik ez az alkatrész?
Remélhetőleg jövő év elején tudok szerkálni egy ilyet (vagy a kistesót) jó áron, de ha "megörökölte" a(z inkább nem működő) közelségérzékelőt, akkor más típust nézek.Vagy váltok a Realme/Oppo márkák egyikére.
[ Szerkesztve ]
"A MIUI felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait!" :D
-
Speedy007
senior tag
válasz
Viktor0610 #41 üzenetére
Ezt nem értem Redmi 4X óta van Xiaomi-m Redmi 5 Plus, MI 9T, Poco F2 Pro, MI 10T és MI 10T Pro és az asszony is egy Poco F2 Pro-t nyúz...Egyik esetben sem volt problémám a közelség érzékelővel nem állítom hogy nem lehet hibás de hogy lehet ilyet kifogni?
-
válasz
Speedy007 #42 üzenetére
Sok Xiaomim volt, ismeretségi körében is viszem a márka hírét.
Egy készülék van, amit bánok, hogy megvételre ajánlottam, az a Mi 10T.
Sajnos, a topikját már a vásárlás után olvastam el, de bíztam benne, hogy ha eddig nem volt gondom a proximity szenzorral, akkor abban sem lesz baj vele...
Hát tévedtem.
És ami a legrosszabb, hogy appokkal sem tudom "megjavítani", mert azok is hektikusan működnek, de inkább nem."A MIUI felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait!" :D
-
Speedy007
senior tag
válasz
Viktor0610 #43 üzenetére
Értem sajnálom... Nekem nem ezzel van bajom hanem maga a céggel..amit művelnek az egy tragikomédia.. Xiaomi.eu romot nem lehet tenni MI 10T Pro-ra de semmilyen custom romot ami a kínai bétán alapul mivel az a MI 10T-é augusztus körül valamit változtatott a Xiaomi a rendszeren belül így a MI 10T romjába nem tudják integrálni a Pro értékeit úgy mond univerzálissá tenni a romot hogy mind a kettő típusra jó legyen.. Erre jön a következő el lehenítés hogy a Redmi is úgy mond új felüleltet talán rendszert is fog kapni a közel jövőben mint a Poco/"MI"/Black Shark széria és a Xiaominál nagy divat a katyvasz kavarás lásd a komplett Redmi k40 családot kiszórták a global piacra különböző brand és név alatt és ha ez bejön akkor ezek a telefonok esetén is el lehet majd búcsúzni a custom romoktól így.. Ez azért is érdekes húzás a Xiaomi részéről mert mind eközben az Oppo anya cége most egyesíti a rendszert hogy könnyebb és átlathatóbb legyen mind a One Plus mind a Vivo és a Realme esetén
-
beyruth82
addikt
válasz
Viktor0610 #43 üzenetére
Nekem jelenleg OP7T pro van.Annak is gond van a közelségérzékelőjével.
-
Noukoum
veterán
válasz
Speedy007 #36 üzenetére
A csapból pont az folyik hogy jaj tönkremegy. Aztán ki foglalkozik azzal hogy a mi 10 ultra aksik tönkrementek-e már? Mate 20 pro aksik? Oneplus 3 aksik? Senki mert csak a pánikkeltés a lényeg meg a kattintás. Aztán egy egész társadalom fél a gyorstöltéstől, sőt szakmai írásos portálokon látom hogy hát ki tudja mi lesz az aksival mert nincs vele tapasztalat. Hogy a francba ne volna, csak meg kéne nézni.
szerk: a másikra akartam válaszolni.
[ Szerkesztve ]
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
klaya86
aktív tag
Jelentem 1 éves a Poco F2 prom és kutya baja. Csak a gyári gyorstöltővel töltöm. Haveromé szintén hibátlan. Nem hinném, hogy bármi baja lenne majd a mi11t szériának. Egyébként,ha mégis, akkor ott a 2 év garancia....
-
klaya86
aktív tag
Esküszöm nem értem ezt a közelség érzékelő dolgot. Nyílván létező probléma, mert sokan írják. Nem vagyok túl régi xiaomis,2 éve max. 2 típussal volt dolgom, egyiknél sem volt probléma.Ismerősi körben szintén van pár xiaomi, nincs velük baj. Más szenzor? Vagy rosszul vannak kalibrálva? Nyilván valami oka van, hogy valakinél működik, valaki meg xopik vele.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Idén is van a Xiaomi-nak ár/érték bajnok csúcsmobilja. Nem ez az.
- !! 1 ÉV GARANCIA !! Független, Számlás, Apple Iphone X Fekete 256GB K476
- !! 1 ÉV GARANCIA !! Független, Számlás, Apple Iphone 11 Fekete 256GB K444
- Mate 20 Pro újszerű állapotban + új tokok és fóliák
- !! 1 ÉV GARANCIA !! Független, Számlás, Apple Iphone XS MAX Gold 64GB K484
- !! 1 ÉV GARANCIA !! Független, Számlás, Apple Iphone 12 Kék 64GB K456
Állásajánlatok
Cég: Contrall Ipari Informatikai Kft.
Város: Pécs
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest