Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz elfelejtette #26949 üzenetére
Na de akkor már inkább úgy, hogy mindegyik proci aljáról vezetékekkel levezetni minden tűt a foglalatba, aztán akkor a procik akár a ház alján is elférnek, egy-egy hűtő mindegyikre, és a melegedéssel sem lesz gond. biost meg majd ír hozzá az asus ha szépen megkéri
Így akkor nem kell mégegy foglalat, illetve azzal sem lesz gond, hogy hogy fogatod le a hűtőtEverybody lies.
-
elfelejtette
veterán
válasz Barthezz2 #26951 üzenetére
Téééééényleg...
Szerintem védesd le ezt a tervvet, majd dobd piacra a terveket, hátha ráharap valaki..."Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
MODERÁTOR
-
total90
veterán
Hello!
Ma megnyitottam a Hotamil fiókom és amikor meg akarok nézni egy levelet ezt írja ki:KATT IDE
Ez most miért van ? Nem használom a fiókom másik gépről.Ürítettem már minden netes mappát,sőt még a gépem is újra lett indítva és akkor is ezt írja ki.Ja meg megvolt az újbóli bejelentkezés,frissítés is.Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
Rive
veterán
Gyors elektronikai kérdés...
Van egy régi Telefunken HS700 lemezjátszó, aminek ugye van a szokásos dupla RCA kimenet a hátsóján. Van egy új minihifi, amin meg van egy dupla RCA bemenet 'AUX' felirattal. Ha összedugjuk a cuccot, akkor az egércincogást megszégyenítő 'hangerővel' bődül fel a zene Mi hiányozhat a két eszköz közül?
/// Nekünk nem Mohács, de Hofi kell! /// Szíriusziak menjetek haza!!!
-
Cxgrav
senior tag
Szeretnék USBről futtatni Live OS-t, de nincs 5letem hogy lehetne az .iso-t rátenni olyan formában hogy bootoljon is. IsoBusterrel próbálokozok most, kitudtam belőle nyerni a bootoláshoz szükséges filekot, csak még másolom a fileokat. Nincs véletlen olyan cdíró már ami tudja ezt a funkciót .iso -> pendrive?
Picture me Rollin' by 2pac
-
Olcsi
senior tag
Mi az oka annak, hogy ne tudok kiírni dvd-re egy iso-ban lévő dvd filmet? Valamiért mindig 20 % környékén hibát dob ki a nero, és kiköpi a dvd-t. Daemon tools-szal működik a film...
-
Nándiee
tag
Felteszem ismét a kérdést és most meg is spékelem egy picit.
1.
Nekem egy olyan problémám lenne, hogy belépek egy játékba, eltelik 5-10p és elkezd ütemesen szaggatni a kép. Hang, fps marad ugyan úgy és még a kurzor sem akadozik. Ki alt-tabbolok elinditok valami alkalmazást, ott minden rendben megy.2.
Úgy vettem észre, hogy ahogy telik az idő, úgy rosszabbodik a helyzet. Most már az FPS-em is lecsökkent 1-re. Bár lehet a sok alt-tab miatt bár ezt nagyon kétlem. Igazából nem vagyok túl hozzá értő. De azért felhasználói szintet lazán megütöm.Speciel ez a probléma a World of Warcaft-nál jelentkezett. Próbáltam azóta War3-ban, ott nem volt ilyen jellegű probléma.
A wincseszter okozhatja ezt? Mert másra nem tudok gondolni.
-
Nándiee
tag
Amiket már próbáltam, ellenőriztem: format c, VGA driver, hőfok, wincseszter állapot, IDE port váltás, IDE bus reinstall.
szerk.: ezeket kizárnám, persze lehet, hogy valami elkerülte a figyelmem.
[ Szerkesztve ]
-
Atti1112
aktív tag
Honnan tudok olyan progit leszedni a netről (link) , hogy rezidensként futna egy program ,ami csak azt figyelné, hogy van-e net kapcsolatom vagy nincs ? Ha nincs ,akkor tárcsázna egyet. Ötlet ? (azért kéne ,mert hibernálás utáni visszatérésnél nincs net ) Ok, hogy tegyek egy tárcsázó parancsikont az asztalra és kattintsak rá De ezt szeretném automatizálni
Segítsetek, ha tudtok ! Köszi !
-
epidemic
tag
Sziasztok!
Lehet volt már ilyen kérdés! Melyik a jobb a Pentium DualCore vagy a Core 2 Duo?
(az AMD-t nem fogadom el válasznak! )
"Ami nem öl meg, az erősít!"
-
dan390
aktív tag
hello
pls segitsetek
barmilyen 3d-s játekot futtatok kb 1ora utan vagy hamarabb kidob a jatekbol .exe hibaval , tehat pl crysis-nal crysis.exe hibaval, undercovernal nfs.exe hibaval, mirrors edge-nel mirrorsedge.exe hibaval ugynigy a tomb raiderben is ...
mi lehet a megoldas?
Windows XP Pro SP2, 8.12 ATI driver -többi az adatlapomon
elöre is köszönöm a segitseget -
Bocaa
senior tag
felkéne rakno ma flsh playert de nem engedi mert a 200Gb-os winyón nem talál 5000kb szabad ,helyet most mitévő legyek nincs kedvem megint ujrarakni azxp-t
you dont have sufficient disk space to complete this instalation please free 5000kb and try again
ez a pontos hibaüzenet[ Szerkesztve ]
"itt olyan vihar van hogy elfújja az fps-em "
-
Sanyaa24
csendes tag
Sziasztok!
Remélem jó helyre írok,a problémám az lenne,hogy 2 wifi routert szeretnék összekötni.
Van egy D-link di-524,ami szórja a jelet.És van egy Tplink Tl-wr340gd,ami "venné".A boltban nem volt vezeték nélküli hálókártya,és mindenáron állították,hogy 100% tudom így is használni.A kérdésem az hogy ez működne e?És ha igen hogyan,előre is köszönöm,Fontos lenne. -
jerry311
nagyúr
Kéne neki egy előerősítő.
-
jerry311
nagyúr
válasz Sanyaa24 #26977 üzenetére
Menj másik boltba, olyanba ahol van vezeték nélküli hálózati kártya.
A vezeték nélküli routerek nem feltétlenül tudnak egymás közt rádiójelekkel kommunikálni.Minden rosszindulat nélkül: ha már a kérdést feltetted, akkor valószínűleg nem is lenne elegendő tudásod és tapasztalatod beállítani a router-router vezeték nélküli hálózatot. Ezért is írtam, hogy olyan boltba menj, ahol kapsz vezeték nélküli kártyát.
[ Szerkesztve ]
-
lakatosturbo
aktív tag
Emberek szerintetek ez egy gép összerakás?
Kingston 2x1GB kit 800MHz DDR2 memória KIT
AMD Athlon64 X2 6000+ Dual Core AM2 dobozos processzor
Gigabyte M56S-S3 alaplap
GALAXY GeForce 9800GT OC XTREME TUNE 512MB DDR3 256bit PCI-E
Coolink CP 5012P 500W tápegységAz lenne a nagy kérdésem hogy szépen teljesítene a proci a memoria meg a vga?
Origin: viktorvill Steam: viktorvill
-
VinoRosso
veterán
válasz lakatosturbo #26982 üzenetére
attól függ mennyiért
-
VinoRosso
veterán
válasz lakatosturbo #26984 üzenetére
annyiért nem igazán.
-
Lenry
félisten
válasz Nándiee #26965 üzenetére
próbáld meg azért a hűtését a vinyónak... haver 3-400GB-s Seagate-ei csinálták azt, hogy ha melegük volt, akkor elkezdtett szaggatni az egész gép... Winamp akadozott, lassú volt minden... amióta hűtve vannak, nincs ilyen gond
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
VinoRosso
veterán
válasz lakatosturbo #26984 üzenetére
radeonnal meg végképp nem.
73k
Ha ügyes vagy, lefaragod 70re( VGA meg lap+proci kombó -1,5k )
-
Tomate
veterán
-
FRENK1988
veterán
Hellóka!
Az lenne a kérdésem hogy alaplapot váltok és 1 Giga p45-DS4 van kinézve 1 Q9400 társaságában. A lényeg az h az én x1950pro-hoz tudnék-e kötni 1 másik x1950pro-t CF-be? és az működne is vagy kell hozzá valamilyen master kártya? Homályosítsatok fel!Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
FRENK1988
veterán
válasz csimav #26999 üzenetére
Fog is rendesen menni ahogy az a nagyobb testvérek is teszik? Jaj a másik:A két "gyártó" az nem fontos hogy 1 legyen igaz? Szóval lehet az egyik Sapphire a másik MSI?
FSP BlueStorm II. 400W néztem ki ez el fogja bírni a a rendszerem?[ Szerkesztve ]
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest