Aktív témák
-
Szmuki
tag
HELP ME!
Sziasztok!
Mi kell nekem hogy le tudjam játszani az MP4-et PC-én? milyen coded, milyen lejátszó.
Ha valaki linket tudna adni megköszönném!''Semmi indoka annak, hogy bárki is számítógepet akarjon otthonra.'' Ken Olson, a Digital Equipment Corporation elnöke es alapítója (1977)
-
pEtya87
csendes tag
Sziasztok!
Bocs, ha hülyeséget kérdezek, csak én ezt perpill nem vágom...
Ha van otthon egy 256 Mb-s DDR333 memóriám meg van egy 512 Mb-s DDR400 memóriám, és ezeket berakom egymás mellé, akkor normális működés várható, csak lassítani fogja a 333 a 400-t, vagy hagyjam is, mert instabil lesz?
A gép egy Asus A8NE FM/S alaplapból, Athlon 64 3200+ S939 prociból, és egy GeForce 7300 GT videokártyából áll, + a többi maradék...Üdv., pEtya.
pEtya
-
duduati
aktív tag
-
L4rs
tag
Szevasztok!
Előlapi USB-t szeretnék bekötni, de az alaplapon nincs csatlakozó, ahova rádughatnám a kábeleket..
Kérdésem:
Létezik olyan PCI-os USB kártya (lehet 1.1-es, vagy 2.0-ás is, tök mindegy), amin belül vannak tűk az előlapi USB csatlakoztatására? Néztem már egy csomó kártyát, de tűket nem láttam belül, csak hagyományos USB portot. Az meg nekem nem jó. Esetleg akármilyen kártyát, amire integráltak USB vezérlőt, és vannak előlapi USB csatlakoztatására alkalmas csatlakozók.Üdv.: Tamás
-
L4rs
tag
Nem is ilyet fogok keresni.
Ez arra volt jó, hogy kiderüljön végre, gyártott-e valaki ilyet.
Szerintem összesen kb 200 különböző kártyát néztem meg az utóbbi időben. Ősi 1.0-soktól kezdve agyonintegrált SATA-s, IDE-s, firewire-ös csúcskarikig. Eleinte az eladókat, majd csak úgy - google-ön - de most sikerült csak találnom.Szerk.: Köszönöm a segítséget.
[ Szerkesztve ]
-
csimav
őstag
Sziasztok! Google Adsense hez nincs vmi bot ami automatán kattint a hirdetésre és több lovét összelehet vele szedni?
Ha van Moneybrookers-ed, akkor irj rám, légyszives.
-
Lenry
félisten
válasz csimav #27525 üzenetére
biztos vagy benne, hogy ez teljesen legális dolog lenne? mert ha nem, akkor lehet, hogy nem ezen a fórumon van a kérdés helye
plusz ha a Google rájön, akkor azonnal bontják a szerződést és buktad az összes pénzt
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
L4rs
tag
válasz Csabee. #27524 üzenetére
Veszek, de nem pont ilyet fogok keresni, hanem csak úgy tovább megint. Random.
És mintha találtam is volna egyet, de majd meglátom tényleg jó-e.
Komolyan mondom, eddig nem volt sz*r se, ahogy felírtam, percek kellennek, és már kilátásban is van az ideális darab. Szemetelem teli a topicokat. SRY. -
parkasz
senior tag
Sziasztok!
Esetleg valakinek valami ötlete erre: égető probléma
-
misirulez
senior tag
Sziasztok!
Egy fényképezőgép SD kártyájáról törölve lett minden adat szerencsére, sikerült őket megmenteni egy erre kitalált programmal, azonban most hogy a "megmentett" képeket betettem, egy mappába érdekes dolgokat csinálnak.
Pl. ha úgy állítom a mappát, hogy "mozaik" nézetben kicsiben megjelenítse a fotókat akkor vannak köztük olyan fotók amiket normálisan megjelenít, de ha rákattintok, akkor meg már csak a felét jeleníti meg.
Viszont ha az eggyel előtte lévő képet nézem meg és onnan lépek eggyel tovább akkor megjeleníti normálisan.
Érdekes, ezzel mit lehet kezdeni?Üdv.:
Misi -
joe2005
senior tag
-
Csabee.
nagyúr
-
misirulez
senior tag
válasz Csabee. #27532 üzenetére
Ugyanezt csinálom amit írsz, bizonyos képeknél segít de még mindig vannak ilyen necces fotók amik mozik képben rendesen látszódnak, de ha rákattintok, akkor fele rózsaszín meg mittomén, az a baj, hogy paint-hez ha társítom akkor is.
Tehát valamilyen módon mindenképpen elő lehet nyerni ha egyszer mozaikként normálisan megjelenik, csak még nem tudom, hogy hogyan...
Üdv.:
Misi -
parkasz
senior tag
-
RootRulez
félisten
Sziasztok
Nincs office 2007 feltelepítve és nem is szeretném, viszont van egy táblázatom, ami xlsx-ben van, mivel tudom, egyszerűen tákonvertálni sijma xls-re?
Régebben hasonló és erre a dologra is egy weboldalt használtam, feltöltöttem-átkonvertálta-letöltöttem, de ez az oldal nem akar müxeni.
Tehát a kérdésem: Office 2007 nélkül hogy tudok Xlsx formátumot sima xls-é konvertálni
Köszi a választ: RR[ Szerkesztve ]
═════════════════════════════════════════
-
joe2005
senior tag
válasz parkasz #27537 üzenetére
Elvileg a bios leszkenneli, hogy hova van bedugva vga kártya, ha nem akkor lehet, hogy a pci-nél elakad és nem nézi a pci-e csatit, vagy az hibásodott meg, csak ezért forszíroztam a kártyát én is jártam már úgy, hogy csak igy tudtam a biost buherálni. Esetleg a vga kártyánál kell plusz feszt rádugni, hogy menjen?
"Have you tried turning it off and on again?"
-
joe2005
senior tag
-
Csabee.
nagyúr
válasz RootRulez #27538 üzenetére
szia szedd le a kompatibilitási packet Microsoft Office Compatibility Pack for Word, Excel, and PowerPoint 2007 File Formats
Üdv: Csabee.
-
-
-
DeFranco
nagyúr
Sziasztok!
Ki akarom próbálni, hogy a gép zajkeltéséből mennyi a táp-, és mennyi a procihűtő részére írható.
Azt találtam ki, hogy mivel a processzor ugye füsttel megy, az meg kijön, ha hűtés nélkül benne hagyom, kiveszem egy-az-egyben (a procit), és úgy kapcsolom be a gépet.
Ez így kivitelezhető? Nem lesz tőle baja a többi résznek? Van más megoldás?
[ Szerkesztve ]
-
LuxLux
csendes tag
Hello!
Szerintetek melyik proci a jobb?
Egy AMD Phenom X3 8560 2,3GHz 3X512K
Vagy Intel Core2D E8400 3GHz 2X3M?
Köszi!
Aktív témák
- Tudományos Pandémia Klub
- Milyen billentyűzetet vegyek?