Új hozzászólás Aktív témák

  • mikrofon

    veterán

    válasz Stauffenberg #26799 üzenetére

    Eredeti HSz-em itt van. Javaslom ennek az elovasását, mert abban vannak linkek, ami segít az eligazodásban.

    Tehát a táskák amiből a valóban megfelelő kivalasztása nem egyszerű és nem is olcsó főleg, ha az ember nem elsőre a tényleg jót veszi....

    Ajánlott táskák. Ezek mind prémium minőségiek és igen praktikusak, jól használhatóak. Persze sajnos egyik sem tökéletes, így jól végig kell gondolni mire is kell, mi a fontos és mi kevésbé:
    - Mindshift Gear Rotation 180° Horizon: létezik több méretben is, ez a középső. Kifejezetten túrázáshoz, akár többnaposhoz is. Amikor több az egyéb cucc. Igen könnyű hátizsák.
    - Tenba Solstice sorozat. Kifejezetten kültéri használatra. Van több méretben valamint egyvállasban és normál hátizsákban. Könnyűek a táskák.
    - Tenba Shootout sorozat. Kifejezetten a teljes felszerelés számára, amikor az egész hátizsákban a fotós cuccnak kell a hely.
    - Tenba DNA 15 graphite messenger: Mindennapi használatra, elegáns megjelenéssel. Amikor a laptopodat is bele akarod rakni a felszerelésed mellé és az így kialakult sok-sok kg-ot el is kell bírnia a táskának is... Rengeteg cucc belefér, praktikus kialakításokkal. Van több méretben és színben is.
    - Thule perspektiv daypack - Ha nem túl nagy méretű és számú a felszerelésed, még is kényelmesen és biztonságosan szeretnéd a hátadon stabilan hordani. A felső egyéb cuccok számára is használható rekesz merev falú mégis könnyű táska.
    - Mindshift Backlight 26L: Ha a teljes felszerelésed számára keresed a "legstrapabíróbb" és talán a legkényelmesebb fotós hátizsákot, hajlandó vagy a disegn-ból áldozni, akkor ez igen jó választás. Főleg, hogy méretéhez, tudásához képes ultrakönnyű táska. Kényelmes, praktikus, rengeteg hellyel. Természetesen ebből is van több méret és szín.
    - Tenba BYOB sorozat: Ha csak egy vagy több, különböző méretű, praktikus, strapabíró és minőségi fotós betétet keresel a táskádba

    Végére pedig az igen speciális, mindennek ellenálló védelmet adó táskacsalád
    - Miggo Agua Stormproof torso 65 pack - Nem nagy, csak a felszerelés számára van hely, de igen jó védelmet biztosít, por pára és víz ellen. Egyvállas kialakítás miatt gyorsan elérhető a felszerelés.
    - Miggo Agua Stormproof - Backpack 85 - Ha tényleg csak kevés fotós cuccot akarsz magaddal vinni, ellenben több a napi cucc és a legfontosabb szempont az ellenláss, pornak, párának, sárnak, esőnek és hónak.
    - Természetesen a viharálló sorozatnak van több féle változata is még, mint egyvállas, messenger....

Új hozzászólás Aktív témák