Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
JJ hunter
aktív tag
válasz Laca1212 #5056 üzenetére
Szia,
én kivettem a mozgásérzékelést. Csak bezavart. Szétbombázta apró pár mp-es file-okra az utamat, ezt írtam is ide.
Erre a hibára és válaszra megvan a megoldás
Rosszul emlékeztem, és be volt kapcsolva a motion detection. Menet közben ugye több kisebb szeletet hagyott felvétel gyanánt, és időben is voltak kimaradások. Be volt kapcsolva a motion detection...ez volt a hiba, bár nem teljesen értem. Menet közben valamiért úgy érzékelte, hogy nincs mozgás Tehát kikapcsoltam a mozgásérzékelést, és minden tökéletes Kártyát se kellett cserélnem. Az 5 perces szeletek 4-500 mega között mozognak standard. Az egyiknek vége, akkor a következő az előző vége előtti 2-3 mp-től kedzi az új szeletet, nincs hiányzó idő...öröm és bódottá vanSamu GalaxyS » S3 Neo » Mi A1 >> Mi 10T 5G
-
Gépötty
senior tag
válasz Laca1212 #5056 üzenetére
A mozgásérzékelés arra lenne jó, ha álló helyzetben hagyod bekapcsolva a kamerát (feltételezi, hogy van olyan áramforrás, ami táplálja közben, pl. szivargyújtó aljzat, ami gyújtás nélkül is működik). Mondjuk éjszakára, vagy egy üzletbe beszaladva bekapcsolva hagyod aktív mozgásérzékelővel, ő pedig csak akkor rögzít, ha változást érzékel a képen. Figyelem! Áramot mindenképp vesz fel, csak nem ír fölöslegesen a kártyára.
Egyszer eszembe jut, ki is próbálom.Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- AliExpress tapasztalatok
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Eredeti játékok OFF topik
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Asszociációs játék. :)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Sorozatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest