Új hozzászólás Aktív témák

  • inkubator

    tag

    Pico Baristo-val kapcsolatban én is azt vettem észre hogy hamar megtelik az alsó tálca vízzel, de ha ez normális mert így tisztítja magát akkor jó! Napi 2-3 adag ital mellett hetente 2 ürítés szükséges. Mondjuk az tetszik hogy van egy kis úszó amibe beleakad a poharad ha a tálcában sok a víz, ezzel jelezve hogy érdemes lenne üríteni.

    Plusz pont hogy a régebbi modellek őrlés finomság állítása kulccsal ment, most egy kézzel tekerhető gomba váltja ki a kulcsos megoldást, viszont bár egyesével kellene állítani, olyan könnyen jár hogy darálás közben sikerül 3-4 egységgel is arrébb vinni! :U

    A heti nagy takarítás nem macerás annyira mint amennyire tartottam tőle, pedig a tejtartót is teljesen szét szedtem, de teljesen egyértelmű mit és hogyan kell összeszerelni.

    Végeztem egy kisebb tej tesztet! Olcsó 1,5%-os, Mizo 2,8%, Mizo 3,5% és piacon csapolt házi tej között! A hagyományos 1,5 és 2,5 tejekkel laza nagy buborékos (kb mint a habfürdő)olyan semilyen Latte macchiato készült, a piaci tejtől sokat vártam volna a magas zsírtartalom és fehérjetartalom miatt, de nem hozta a várt eredményt , a rétegek nem váltak el olyan szépen, a habja se volt jobb mint a sima tejé, viszont ízben jobban passzolt a frissen gőzölt házi tej a frissen darált kávéhoz. Ami a győztes lett az a Mizó 3,5% ami sűrűbb tömött habot adott és a rétegek is jobban elkülönültek!

    Valaki másnak tej tapasztalatok?

    Note 4, bicikli 3, Gear 2, asszony 1

Új hozzászólás Aktív témák