- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Windows 11
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
- Gépész 3D tervezőrendszerek
-
IT café
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
belaazallat
addikt
válasz belaazallat #48671 üzenetére
Megtaláltam a fejegység pontos típusát, amit cserélni szeretnék: Blaupunkt ST Louis C33 és a hozzá tartozó CD tár, ami felesleges. Ehhez hasonló kaliberű modern fejegységet keresek. (USB, Bluetooth)
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
Osynho
addikt
válasz belaazallat #48671 üzenetére
Üdv!
Építettem zenét V40-be pár éve. Előre 13-as fér be gyárilag, a magas helye a műszerfalon van, ami elég szerencsétlen, mert az üveg felé szól. Én szétvágtam, és 16-os komponens szettet tettem be, de az is járható út, ha maradsz a 13-asnál. Vagy maradna a gyári felállás? A gyári sub működik ezzel a fejjel? Valahol eléggé eldugva van az erősítője (ha jól tudom, az enyémből már ki volt lopva a mélynyomó), nem biztos, hogy menni fog utólagos fejjel. Jó lehet pl egy Pioneer MVH-X380BT, 30e Ft.
Más: 4-es sal kábel van az erősítő és a sub között, jó lenne cserélni, ráadásul rövid is. Van elfekvőben 2,5-es conducfil sonofil kábelem, mennyire járható út ezt duplán bekötni? A végeit forrasszam össze, vagy elég összecsavarni?
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz belaazallat #48826 üzenetére
Ket vajazokessel kijon az kiemelovilla nelkul is
-
mivamma
senior tag
-
mivamma
senior tag
-
carr
őstag
válasz belaazallat #71184 üzenetére
üdv... heló
használtan... lofogás, vatera, fb, stb,...360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest