Új hozzászólás Aktív témák

  • #25954560

    törölt tag

    nyah, meghallgathattam G.Zs. forumtars kocsijat. nagy nagy koszonet a lehetosegert neki.
    a hangja meggyozott a _33-as alpine-nak. meg a beallitasi lehetosegei. probalok meg talalni egy pio rsII-t is egy probara, de nagyon fel kell kotnie a gatyajat :)
    akusztikus zenebol (jopar huros hangszer) es enekhangbol nagyon eros a rendszere. nagyon reszletes (ahogy a hur pendul meg ahogy az enekes formalja a hangokat) es tiszta a hangzasa. viszont sosem hallottam meg igy szolni dobokat, na az megdobbento volt. hihetetlenul elethuen, tisztan, megis oriasi dinamizmussal szolt egy dob (vagy inkabb egy ritmusszekcio), ott vegleg meggyozott a rendszere.
    tucctucc-bol nem volt ott igazan jo minoseg (en hibam, nem irtam meg a tesztcd-t idoben), de a nigga melyeket is nagyon tisztessegesen hozta a cucc, de az addig hallgatott zenek alapjan ezt mar el is vartam.
    tovabba nagyon szorakoztato es erdekes volt par szamban ennyire reszletes, pontos szinpadot is hallani. le voltam nyugozve, amikor dobok messze elottem szolaltak meg, illetve amikor egy-egy hangszer nem csak jobbrol/balrol szolt, hanem pontos helye lett a terben.
    meglehetosen magasra tette az alpine a mercet, ertheto h nem a 30k-s kategoria a cucc.

Új hozzászólás Aktív témák