-
IT café
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daywalker
addikt
válasz szakall77 #48921 üzenetére
Maximálisan tiszteletben tartva a tudásod, de továbbra is túl van lihegve a táp kérdés. Ezek elméletben nagyon jól hangzanak, de a gyakorlat nem támasztja 100%-ban alá. A melegedés baj az alu kötésekkel inkább a korral jár, és ahogy öregszenek, előjöhetnek ezek a bajok. De ez az egész melegedés témakör normális eseteben nem oszt, nem szoroz, főleg, ha nincs csúcsa járatva kihasználtságban a kábel. Ha túlterheled, a réz is melegszik.. Nekem idestova 10 éve van benne a rezezett alu, és köszöni, teljesen jól van, még nem gyulladt ki, sőt még csak melegnek sem éreztem soha a kábelt - leszámítva azt a szakaszt, ami a blokk mögött fut el, és nyáron dől rá a forróság a blokkról. Hangsúlyozom, nem én választottam és tettem be, de ha Boci meri használni, akkor azért annyira szar csak nem lehet, így nem is vettem ki.
A rácsszerkezet megváltozása és a többi is jó elmélet, tök jól hangzik leírva, de van valakinek gyakorlati mérése? Tök jó, ha több százezres rendszerben, agyonszigelt kocsiban, álló moornál ezeket hallani, csak amikor össze-vissza 100-150e forintos rendszerekről beszélünk, akkor felesleges agyalni és pénzt adni rá első körben. Sokkal többet ér, ahogy te is írtad, hogy a kárpit elé hozza a hangszórót. Na ezekre érdemes figyelni...
Na, nem akarok én ebből vallási vitát csinálni, mindenki úgy építkezik, ahogy akar. Csak ne essünk át a ló túloldalára sem[ Szerkesztve ]
"A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Anime filmek és sorozatok
- DIGI kábel TV
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- RODE NT-USB kondenzátor stúdió mikrofon
- RODE NT1-A nagymembrános kondenzátor stúdió mikrofon
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- BOSS GT-1 Gitár multieffekt effekt processzor
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest