Új hozzászólás Aktív témák

  • Dzsedáj

    tag

    Sziasztok!
    Én, mint tudatlan, hozzá nem értő (vagy csak minimálisan) írok a topicba. Adott az autó egy Honda Civic EK3 és eljött az ideje, hogy megajándékozzam egy igényesebb hangtechnikával. Amit tudni kell rólam, hogy picit 'vájtfülű' vagyok főleg az elektronikus zenéket szeretem, de ezen kívül minden mást (rap,classic rock, pop, etc.) Szeretem a szép tiszta zenét kicsit erősebb basszusokkal.
    Egy kb. 15 éves autónál nehézkes kivitelezni, hogy vmi ne rezegjen, zörögjön magasabb hangerőnél, ezzel tisztában vagyok, megkötöttem magammal a kompromisszumokat. Komplett technikát szeretnék, nem feltétlenül 1xre, de persze milliókat se szeretnék költeni, mert tudom h lehetne, ha MTX vagy hasonló kategóriájúban gondolkodnék :D.Meg ugye szokták mondani, hogy autóhifiben a "drágább a jobb". Arra gondoltam, hogy előre mindenképp szettet szeretnék ez nem kérdés, ajánlottak többet is, de kíváncsi vagyok a véleményetekre, más alternatívákra.Tehát szettek:

    - Impact KS 65 SR egy barátom említette, hogy elég jó minőségű hangszórók, viszont feltűnt hogy ebben a típusban nincs hangváltó de lehet hogy tévedek.
    - Kicx STC-6.2 az Impact után jött képbe, áruk hasonló, de ebben van hangváltó is.
    - JBL GT5-650C úgy gondolom ebben sincs hangváltó,de ettől még lehet jó
    - Kicker DS65.2
    - Dragster DSE 662

    Hátra 6x9-es oválnak van tökéletes helye, állítólag "igazi hifista" nem tesz ovált az autóba mert az nem olyan jó...nem tudom mennyire igaz, de ennyire azért nem vagyok fan. Oválból beérem viszonylag szerényebbel is. Kérdésem lenne, hogy jó ha megegyezik a szett márkájával vagy nem feltétel? Ennél nem voltak ajánlatok úgymond, de amit nézegettem:

    - Magnat Edition 693
    - Mac Audio MXZ 69.3
    - Kicx STC-693

    Ládát is szeretnék majd bele, de egyenlőre nem létszükség.Mindenképp reflexet, szeretem a basszusait, de nem feltétlenül van szükségem arra, hogy "rezegjen a rendszámtábla" vagy a szomszéd ablaka, amikor megérkezek. Plusz utálom ha a "nyócezer" wattos ládák elnyomják a zenét, legyen erősebb a mély, de ne ennyire. Ebből nem igazán néztem úgy semmit. Bármi jöhet 20-tól a 30 cm-ig persze erősítővél, kérdés hogy milyennel?! 4 csatis és ráköthetném a szettet is vagy csak simán mono?! Amit elsőkörben még leszeretnék cserélni az a fejegység. 2 márka van amit szeretek az Alpine és a Pio. Alpine-nak csak a régebbi típusai jönnek be, Pionál meg 1 fogott meg igazán:

    - Alpine CDA-9831
    - ALPINE CDA-9855R
    - Alpine CDA-9853
    - Pioneer DEH-P85BT

    Ezeket manapság csak használtan lehet beszerezni, úgyh ki kell fogni egy jó példányt. Szóval jöhetnek a vélemények, tanácsok, ajánlatok :) Bocsánat ha kicsit hosszúra sikeredett a hozzászólásom, de sajnos munkámból adódóan nem nagyon van időm és szerettem volna mindent 1be belesűríteni. Előre is köszönöm a segítséget és a tanácsokat. :R :R Szép napot mindenkinek.

    ''Az én akarásom nem bolondság,hanem tövig kalászos táblája a tibennetek még csak csirázó búzaszemeknek!''

Új hozzászólás Aktív témák