- Videó stream letöltése
- DIGI kábel TV
- Windows 11
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Crypto Trade
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Microsoft Excel topic
- MinDig TV
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AliExpress tapasztalatok
-
IT café
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
-
őstag
Felsorolnátok nekem egy pár jó áron beszerezhető(használtan) aktív fejet?
Szerk.: Nem, rájöttem, hogy aktív kell .
[ Szerkesztve ]
Telefonon gyorsabban elérsz: 06705213007
-
k-feri65
senior tag
válasz KonzolKartel #28953 üzenetére
Alpine 9855--9853--Pio P88RS--P88RSII--Kenwood 6051-- ezeket 30-40 között már ki lehet fogni..
értem én de le sz@..m
-
gabber01
addikt
válasz KonzolKartel #28951 üzenetére
Persze, hogy bonyolultabb! De látom már feljebb válaszoltak a többiek.
k-feri65: mostanában elég halott a carstyling apró része, ahogy elnéztem... Ismertek még hasonló normális oldalt?
[ Szerkesztve ]
Man proposes, god disposes. Dum spiro, spero.
-
johndeegwed
tag
Ezt azé jó tudni gondoltam megosztom veletek
-
őstag
-
Joe fiú
senior tag
válasz gabber01 #28958 üzenetére
Van..nekem ilyenem van, pont egy éve, és szeretem, imádom, középkategóriás fejnek nagyon jó választás, előtte Alpine 9812rb-m volt, azt is nagyon szerettem az "Alpineos" hangzása miatt, de a Kenwoodot nem cserélném semmire, ha konkrét kérdés van szívesen válaszolok.
Carstylingon pont árulnak most ilyen fejet.
[ Szerkesztve ]
-
Dealer20
tag
Valami tapasztalat erről a 4 csatis JBL -ről, első szettet és ovált hajtana egy Mac Audio MPX4000-et váltana le.
[ Szerkesztve ]
-
zolikaDB
veterán
válasz Joe fiú #28960 üzenetére
Még mindig érzek bizsergést a szivem körül, ha arra gondolok, el kéne adni az Alpine-t és venni egy ilyet mondjuk. Hangja milyen? Szereted? Összességében miért ezt választottad és miért nem maradt az Alpine?
Milyen, számodra/és általában hasznos szolgáltatásai vannak?
(pl nem nagy dolog, de szeretem a billenő előlapot, amikor úgy esi ka fény, egy állással feljebb és ha odapillantok, látom is, amit akarok) -
FragMaster
addikt
Carpower hpb-602 erősítőről mi a véleményetek? Szintén a zárt dld mellé, eddig lecsúsztam minden jó lehetőségről Nem kell hú de nagy valaminek lennie, csak szebben szóljon mint a blau gta 2 special jelenleg.
"FragMaster felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!": http://goo.gl/vYc6Ml
-
gabber01
addikt
válasz FragMaster #28963 üzenetére
Milyen DLD? Mert ez nem egy erőmű.
-
Joe fiú
senior tag
válasz zolikaDB #28962 üzenetére
Alapvető ok az volt, hogy USB-s, jutányos áron kaptam meg, és nem mellesleg az Alpi már 10 éves volt, nem mintha lett volna akármi baja is, de azért nem egy örök élet, szóval minimális ráfordítással kaptam egy korszerűbb eszközt. Hangra az Alpine is nagyon bejött nekem, nagyon dinamikus hangja van, ehhez képest a Kenwood semlegesebb, (szerintem közelebb áll a valósághoz, az Alpi jobban színez).
Minden más feauter ízlés kérdése, én szeretem állítgatni a színeket is, mikor épp milyen kedvem van, betekintéssel nekem nincs bajom, mert olyan helyen van az autóban, hogy mindig látom, az Alpine-nál nem is használtam a tiltet, illetve megszoktam a távot is, hasznos dolog. -
FragMaster
addikt
válasz gabber01 #28964 üzenetére
500+, tisztában vagyok vele de már a balunál (170w rms papíron aztán ki tudja) is szét tud menni a fejem a kis swiftben annál meg csak jobb/minőségibb elviekben.
[ Szerkesztve ]
"FragMaster felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!": http://goo.gl/vYc6Ml
-
gabber01
addikt
válasz FragMaster #28966 üzenetére
25 v. 30-as? Nekem 25ös van, szintén zártban. Korábban egy Hertz H420 hajtotta, papíron 200W, amp-performance mérése szerint uszkve 250W-ot ad le, kevésnek éreztem. Most egy Spectron 1500D-vel hajtom, ez kb. 400W 4Ohmon, de bizony kell is neki. Sztem 350W alá ne add.
-
FragMaster
addikt
válasz gabber01 #28967 üzenetére
30-as. Igen ám de most kis pénzből szeretnék valamivel jobbat, mert még hátra van az ajtópanel építés is. Mondhatnám, hogy akkor maradjon így, aztán majd legyen a legjobb egyszer de...
-
Joe fiú
senior tag
válasz FragMaster #28968 üzenetére
De...nem sok értelme van, egy alacsony szintű helyett, egy kicsivel magasabb szintet venni, szerintem felesleges pénzkidobás, inkább gyűjts addig, amíg nem lesz normálisra pénzed, ami akár tartós is lehet.
-
-
őstag
-
Csygusz
tag
válasz gabber01 #28974 üzenetére
Igazából nem a szettel és az azt meghajtó erősítővel van gondom, hanem azzal, hogy nem találok egy épkézláb erősítőt a mélynyomónak.
Én valami ilyesmire gondoltam: RF 250.1 ChromeAz ígéret szép szó, ha megtartják.
-
őstag
válasz zolikaDB #28943 üzenetére
Grat az avatarhoz.
Gombi volt az első próbálkozásom, de azt mondta, hogy újat talán tud rendelni(35e...), használtan csak előlapot meg nagyon nagyon ritkán látni.
Azt tanácsolta, hogy vegyek újat, közben meg nézelődjek, hátha lesz előlap.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Clarion Dxz 958-ról mi a véleményetek?
-
zolikaDB
veterán
válasz KonzolKartel #28977 üzenetére
Kösz!
Jóféle, hidd el! -
gabber01
addikt
Alpine 7893R-ről mi a vélemény?
-
k-feri65
senior tag
válasz KonzolKartel #28973 üzenetére
kenwood nem tud aktivot csak időkorrt,,,ezt vedd figyelembe..kell a passziv váltó a hangszórókhoz....nem tudok eladó dolgot,,de szoktam látni,,,türelem....
értem én de le sz@..m
-
PiciPeti
őstag
Hamár fejegység:
Régebbi, "komolyabb" Sony-kat mennyire ajánljátok? 700D, 7750 ?
Hangminőség a fő szempont. De strapabíróság, megbízhatóság is fontos szempont lenne.Vagy mit ajánlanátok 20e körül? Lényeg a hangminőség, és legalább 2 pár RCA
-
PiciPeti
őstag
-
ThodEE
őstag
Be került a hifi a kocsiba, köszönöm a sok segítséget amit kaptam a kiválasztás során
Csipogó az ablaknál lévő gyári helyre került elrejtve, az első szett erősítője az anyós ülés alatt, a hangváltók meg a műszer fal alatt elrejtve ezekről azért nincs kép
http://picasaweb.google.com/116647084346941867867/1155?authuser=0&feat=directlink
-
k-feri65
senior tag
válasz PiciPeti #28984 üzenetére
nem nem aktív...20 ért nem kapni aktívat...alul tudod vágni a szettet felül a subot...meg lehet van benne valami EQ...sőt asszem három utas hangszin is van benne....de szerintem ezeket nem nagyon kéne birizgálni...
szalagkábel 2800 ft bele..épp most vettem egyet ilyenbbe
értem én de le sz@..m
-
őstag
Amúgy nekem bi-ampolva van az első szettem, így ilyen fél aktív állapot volt. Azaz tudtam vágni a mélyközepet meg a subot. Ha a magasat vágtam, akkor nem történt semmi. Kicx pro 6020 a szett és a bi-amp is. Kicx kap 47 az első szettnek, a subnak meg kap 29 van. Zene nélkül megesz a fene a kocsiban.
Így, ha nem is kell aktív fej, de legalább egy jobb EQ legyen benne.
[ Szerkesztve ]
-
k-feri65
senior tag
-
őstag
-
k-feri65
senior tag
válasz KonzolKartel #28990 üzenetére
gondolom a subot a fejen vágod,,,a szettet meg a passziv váltón,,,de akkor hogyan nem reagál a magas ..vagy mi??
értem én de le sz@..m
-
őstag
válasz k-feri65 #28991 üzenetére
Nem tudom, egyszer már felmerült itt az a dolog. Gombi is nézte, amikor kint voltam nála, Ő sem nagyon értette. Valami ilyesmi volt:
Mély: 50
Mélyközép: 100
Közép magas: 20k(Azért, mert ezzel tudtam vágni a magas hangokat)
Magas: vágtam, semmi.Telefonon gyorsabban elérsz: 06705213007
-
gabber01
addikt
válasz KonzolKartel #28992 üzenetére
20kHz-en vágtátok a magasakat?
-
k-feri65
senior tag
válasz KonzolKartel #28992 üzenetére
mélyközép meg középmagas.....hmmmm valakivel megkéne nézetned a dolgokat....mert ez elég izéééé
értem én de le sz@..m
-
őstag
-
őstag
-
Adonimus
senior tag
Üdv emberek.
Ismeri valaki ezt a márkát és ezt a szettet?
adonimus felhasználónak 41 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! - http://www.phmegbizhatosag.atw.hu
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest