Új hozzászólás Aktív témák

  • rgqjx

    aktív tag

    válasz dvd_R+ #4911 üzenetére

    Amiket még javasolnék, de ezek inkább személyes preferenciák:

    - Ha az a "nagyobbacska megjelenítő" lesz az AutoCad játszótere, akkor nyugodtan merjetek nagyot álmodni. 4K-n is működik, sőt. Én személy szerint a 32"-t sem érzem túlzásnak. :)) (Azért érdemes meglesni, hogy az integrált vga milyen felbontást és hány megjelenítővel támogat)

    - Javaslom, hogy az egérre is legyen megfelelő összeg félretéve. Bár működik alap egerekkel is, de egy jól beállított, több gombos egérrel hatékonyabb a meló. Nálam eddig hosszabb távon egy G602 és egy G604 járt, mindkettő tökéletesen működött az extra gombokkal együtt. Lényeg, hogy normális érzékelője legyen és szükség esetén extra gombok. 3D munkához ezeket is tudom ajánlani, bár személyes tapasztalatom sajnos nincs velük, de egy volt kollégám Revit felhasználóként nagyon elégedett volt az egyikkel.

    - Billentyűzet szempontjából kissé igénytelen vagyok, de egyszer egy ilyesmi szigetes/lapos gombos valamit kaptam, amit nem sikerült megszoknom. Ha nem kezdő cad felhasználóról van szó, akkor a billentyűzetet is fogja rendesen használni, szerintem érdemes erre is figyelni.

Új hozzászólás Aktív témák