Új hozzászólás Aktív témák

  • RWD

    tag

    válasz nebulo5 #51742 üzenetére

    Szia!
    Nagyon köszi a részletes választ. Következő párnál már igyekszem megfogadni a tanácsokat. :)
    Akkor ha jól értem, a mostani állapotot egy két lépcsős polírral helyre lehet hozni. Gépet milyen fokozaton érdemes járatni?
    Én ezeket a pasztákat és korongokat néztem a "javításhoz". Zöld pöttyel jelöltem amit első körben gondoltam, a pirosak kérdésesek (A H9.02 a HLP1 helyett lenne, de lehet tökre nem is alternatívái egymásnak, nem tudom. Illetve kérdés hogy ha marad a HLP1+HLP2 vonal, arra menjen-e egy M3.02 finish? Láttam hogy sokan gyapjú koronggal nyomják, érdemes lehet beszerezni a heavy cut szivacspad helyett?) :

    Vennék kimért 3M-et, csak az a baj hogy vidéken lakom :). Vannak errefele festékboltok, de gyanítom necces a kínálatuk. Illetve természetesen semmilyen márkafétisem nincs, lévén most kezdek próbálkozni az egésszel. Illetve még valami, a lámpa már biztosan volt egyszer polírozva (vagy legalábbis valamivel mindenképp hozzányúltak), mert pár évvel ezelőtt szépen felpucolt lámpákkal adta vissza az egyik ismerős.

    Köszönöm!


    szerk.: Igazából a mostani egylépcsős koronggal és pasztával is lehetne rajta javítani? Vagy azzal veszett fejsze nyele?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák