Új hozzászólás Aktív témák

  • chopin42

    őstag

    Üdv!
    Elkészült a karosszériamunka+fényezés a kocsin, jobb sárvédő el volt rohadva, cserélve lett, hűtőmaszk vissza gyárira, motorháztető fényezés, küszöbfényezés, ajtóködölés(?)+apróságok, hogy ne üssön el, 210 ezerért. Most már kívülről egész pofás.

    Emiatt szeretném alaposan lemosni és "lenullázni" amennyire lehet. Bilt hamber van rajta, ahol még van. Valet pro snowfoam, izoporpil spray, korrosol, illetve folyékony háztartási mosószerek állnak rendelkezésre, samponnak sonax 2l, és a bilt hamber double wax.
    Előmosás a snowfoammal, korrozollal, majd samponos kétvödrös, szárazolás, izopropilspray mikorszálasra, azzal áttörlés, majd komótos alapos waxolás. Ez így megfelelő?
    Kaptam "ajándékot" is 210 ezerért, miszerint úgy összecseszték a karosszlériások/fényezők a belsejét, hogy öröm lesz takarítani.
    [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] "Szerencsére" a tiszta szép vezetőülésre sikerült egy barnás valamit rákenni, ami nem jön le simogatással. Auto finesse apc finoman mikroszálassal jó lehet az ülésre, hígítva? Vagy mi lehet ez? Holnap kicsit tataroznám belül, mert ez okádék.

    [ Szerkesztve ]

    Szakmai kérdések csak a fórumban...

Új hozzászólás Aktív témák