Új hozzászólás Aktív témák

  • BBéci

    titán

    válasz dgyuri0123 #16546 üzenetére

    "De, végeztem és ezt el is mondtam már 100x, csak ezt valahogy nem akarod tudomásul venni."
    Igen, ugyanez történt akkor, amikor az AVO-n megjelent USB kábelek teszteléséről tettem említést. Kvázi meghazudtolt, kétségbe vonta, hogy tényleg vakteszt történt. Holott sok éve elengedhetetlen része a teszteléseknek az, amikor valaki cserélget és a hallgatóságnak fogalma sincs arról, hogy mit változatott.
    Más tészta, hogy gyakran akkorák a különbségek, amikhez semmi szükség vaktesztre. De akkor is elvégezzük, leginkább a saját megnyugtatásunk kedvéért.
    Tápkábelek cserélgetésekor nagyon ritkán hallottam akkora különbséget, mint hangszóró vagy összekötő kábelekkel. De valamennyit hallottam, bár nem minden esetben. Legalább egyharmad arányban semmi érzékelhető nem tűnt fel.
    Liszi általam olvasott hozzászólásainak döntő többsége negatív, cáfoló tartalmú. Alig találkoztam olyanokkal, amikor saját tapasztalatairól számolt be, leginkább a plazmás topikban. Ha kábelről volt szó, akkor csak az ellenkezését tudta előadni. Amit legtöbbször senki nem kérdezett.

    Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

Új hozzászólás Aktív témák