Aktív témák
-
pckownz
őstag
válasz westcoastog #17899 üzenetére
Pítör:
Én sajnos nem mondhatom el ugyan ezt.Na megjött elvileg Vateráról az 1:43-mas Suzuki Swift modellautó havernak karácsonyra. Lassan hazaér vele fater postáról, aztán csekkolom és csomagolom.
Lett még egy "művészi" kép:
Bár itt a kezembe van a lényeg ^^Lassan akkora hajam lesz, hogy avatart kell cserélnem xD
[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
válasz pckownz #17901 üzenetére
Ó az egyik kedvenc piám. Szilveszterkor várható az ivászati listámon.
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
Killing
addikt
válasz westcoastog #17885 üzenetére
Pacsi!
Ez az OFF topic ATI edition?
Eddig 2 órát GTA IV-eztem vele, nem hibádzik, csak kevés hozzá a procim, de még így is játszható.Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
pckownz
őstag
[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
válasz No-kia #17906 üzenetére
felcsigáztál.
Killing: Hozott isten!
[ Szerkesztve ]
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
Killing
addikt
válasz westcoastog #17905 üzenetére
Nem tudom, pedig nincs tuning. Majd később linkelek egy képet a beállításokról. Kis szutyok, de jól tartja magát.
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
WesTM
őstag
válasz No-kia #17911 üzenetére
pckownz:
Earl papi: Menni fog az! Elmegyek érted is a fehér villámmal. XD
u.i.: most jut eszembe hogy a gennyes állat iskolban még dolgozatot írok első órában, arra is rájöttem, hogy nagyon leszarom. Ahogy kimászott véletlen a könyv a táskából, azzal a lendülettel repült is vissza. Még a zip-zárt is ráhúztam, nehogy véletlen meggondoljam magam.
#17915: Megjátszuk! PíííT All Around Hungary Tour 2010. Sponzored by Fater, Shell, Prohardver! and Lada 2105
[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
Na abban én is benne lennék és itt nem kell senkit győzködni, csak meglátom a fehér villámot már ugrok is.
-
WesTM
őstag
Egyezzünk meg, Berényig lejöttök, innen elviszek mindenkit.
#17920: Legyen Hatvan. Bár még Eger is beleférne szerintem.
Legények közeleg a 18k. Tavasszal buli lesz úgy készüljetek!!!
[ Szerkesztve ]
-
tkesy
őstag
Üdv!
Tényleg király dolgokat linkeltél, bár 2.-at és a 3.-at már nem élveztem annyira.. És hogy miért? Fekete-fehérben valahogy nem jött át... És hogy miért néztem fekete-fehérben? Ennek egyszerű oka van: az első linken szereplő program, a futása végén (mikor full screen-ből visszatér az asztalhoz), egy pillanatra elsötétítette a monitort, és mire visszajött a kép, már fekete fehérben pompázott minden... de tényleg minden: filmek, menük, ikonok, 2D-s, 3D-s programok, még a nyitóképernyő is... végignéztem az összes beállítást (win7/ccc) de sehol nem találtam rendellenességet, és hiába állítgattam bármit, ugyanúgy fekete-fehér maradt minden...
Nem tudom találkozott már valaki ilyesmivel, szerintem nem nagyon de ha esetleg tud valami megoldást, azt megköszönném...ui.: a monitor biztos, hogy jó, mert van másik gép is rákötve, és ha arra átváltok, ott van szín...
[ Szerkesztve ]
>>>> The Truth Is Out There - I Want To Believe <<<<
-
Killing
addikt
Asus HD 5770-nél nem lehet beállítani a venti sebességét. Nem mintha hangos lenne (sőt nagyon halk ) csak kíváncsi vagyok rá.
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
- = Zk = -
félisten
válasz No-kia #17855 üzenetére
a fasz legyen a sírba eresztő köteled....
valamint a fürgeséged előny, de sokáig te sem vagy képes menekülni. bár kitudja! lehet hamarosan kiderül.
ha lelépsz otthonról. egyszer tutti hazajössz!a reklámos kép meg jó volt
[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Varoz
addikt
Ú tényleg, No-kia a BMW reklám nagyon fasza.
-
pckownz
őstag
válasz - = Zk = - #17927 üzenetére
Nokia gyors és kegyetlen.
Gyorsan fut és kegyetlenül fél a buta Edtől -
WesTM
őstag
Szia Drága Zk Mesterem!!!
Legények vége a Showder klubb szezonnak, de itt minden este élvezhetem humor bombonokat.
Hát az biztos ha nem lennétek, ki kéne találni titeket!
-
- = Zk = -
félisten
válasz pckownz #17929 üzenetére
....ez megérdemli a tapsot tőlem is
Earl bátyó aláírása mindent elárul rólamSzia Péterem
megy itt az élet, ez szemmel látható[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
törölt tag
válasz pckownz #17929 üzenetére
És pckownz a bölcs.
No-kia: Úgy tudsz csinálni boot CD-t, hogy feltelepíted az nLite-ot, elindítod, majd bemásoltatod vele valahova az XP telepítőt, majd kiválasztod, hogy csak bootolható lemezt csináljon ([link] ez egy régi leírás, de nagyjából így kell csinálni), kiíratod vele egy iso-ba, majd azt kiírhatod bármire, DVD-re is.
[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
Xp-t kilehet írni dvd-re? mert nekem sosem bootol be róla, h a a faszba kell kiírni h jólegyen?
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
- = Zk = -
félisten
válasz No-kia #17934 üzenetére
nem mén' az eredeti, vagy mifene?....
[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
válasz - = Zk = - #17935 üzenetére
elhagytama kódját, meg amúgy is már túlsokszor használtam és nincskedvem telefonálgatni a mikroszoftnak
ezt bezzeg nem felejti el
-
- = Zk = -
félisten
válasz No-kia #17936 üzenetére
én egy emberről csak a számomra fontos információt szerzem meg, és tárolom el
egyszer életet menthet, hidd el...." ezt bezzeg nem felejti el "
de nem ám.jah, és nem szép dolog füllenteni.....
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz No-kia #17936 üzenetére
Ment pü.
Más: Próbáltátok már a Google Chrome nem hazabeszélős verzióját az SRWare Iront? Egy az egyben Chrome, de nincs benne semmi olyan, hogy a Google-nak visszaküld mindenféle adatot, statisztikát, emiatt még picit gyorsabb is.
[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
-
tkesy
őstag
Végignyomkodtam az összes létező beállítást default-ra (egyébként is azon voltak, a 3D-től eltekintve) de semmi... restart is volt, többször is, de az sem hozott változást...
egyelőre azt az "okosságot" találtam ki, hogy átkötöttem a 2. DVI portra a monitort, mert ott érdekes módon ad szint a gép...
>>>> The Truth Is Out There - I Want To Believe <<<<
-
- = Zk = -
félisten
válasz #19617792 #17938 üzenetére
én most akartam letesztelni a gugli króm-ot, de feladtam.....
ritka car....nokia: semmit. majd ha több lesz, megérted
next: mert ez egy " mindenki álltal látható és olvasható fórum ".
nameg azért, mert csak, bádogember[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
válasz - = Zk = - #17941 üzenetére
a rákért nem mondod el soha h mivan
-
- = Zk = -
félisten
[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
válasz - = Zk = - #17943 üzenetére
mivan velük? már ezer éve ottt víirítanaka polcokon a tescoban
-
westcoastog
veterán
az mé van hogy megy a gép jó ideig, meg játszogatok, aztán ha abbahagyom látom hogy a memória használat még most is 1400mega, de már kiléptem a játékból, igaz már órák óta megy a gép de miez? hogy beragad és valami foglal memóriát továbbra is?
pl most 30-perc 1 óra cs source után 1400megát zabál a cucc, de mire föl?
1000ről indulva[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz No-kia #17944 üzenetére
én nem járok Tescoba, sry.....
lol:
1: a közelembe nincs
2: amikor van a közelembe, nem mmehetek be. ennyi
de ha ez megnyugtat, madaras tacskóba járok[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
válasz westcoastog #17945 üzenetére
kaki
nah h aza pénzes... rajoskodsz már megint
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz westcoastog #17945 üzenetére
Nem hiba, ez egy beépített szolgáltatás, a Superfetch, tanulmányozza, hogy hogyan használod a gépet (mit mikor indítasz, relatív és abszolút időben, pl bekapcsolod a gépet, és első a böngésző, nemcsak azt jegyzi meg, hogy x óra x perckor indítottad, hanem, hogy ez volt az első, amit indítottál, mikor a Windows betöltött.), majd a gyakran használt programokat a Windows indulása után egyből betölti a RAM-ba, hogy mihamarabb induljhassanak. Ezért van az, hogy friss install esetében kicsit lassabban indulnak a progik, később már gyorsabban indulnak el. De amint nagy memóriaigényű progit indítasz, kitakarítja a RAM-ot (elmenti a vinyóra), hogy minél többet kaphasson az adott progi, majd miután bezártad azt, visszatölti a RAM-ba, hogy az előre betöltött (gyakran használt) progik megint gyorsan indulhassanak. Amennyiben zavar, ezt le lehet tiltani.
Tulajdonképpen okosan kihasználja a RAM-ot. Minek álljon üresen a RAM-od, ha a gyorsabb indítás kedvéért betehetem dolgokat? Ha kell a RAM, kipucolom.
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz #19617792 #17948 üzenetére
nah, ezt jó tudni....
nem én kérdeztem, de köszönöm a hasznos infót....én 4GB ramnál kapcsoltam ki a "vinyót." ne tekergesse feleslegesen nekem. és látszólag elvan a gép
[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óvodások homokozója
- Politika
- Formula-1
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- A legfrissebb ASUS BIOS-okkal kicsit felturbózhatjuk a Socket AM5-ös Ryzenünket
- OLED TV topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OpenWRT topic
- További aktív témák...
- EXTRÉM Teljes merevcsöves EKWB szett MINDEN RÉSZE ELADÓ! Ház Distro Blokkok VGA Fittingek stb.
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X - GTX 1060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest