Aktív témák
-
No-kia
addikt
-
-
No-kia
addikt
válasz westcoastog #18453 üzenetére
haverom 2,5k ért vette
ez is jóü: Koss KEB20 DVD fülhallgató, fehér-zöld
[ Szerkesztve ]
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
No-kia
addikt
válasz westcoastog #18455 üzenetére
sztem inkább majd várj, sés egyszer vedd meg, oylan dolog ez mint a táp, csak egyszer kell jót venni, bár én most leakarom cserélni egy FSP zen-re
-
westcoastog
veterán
-
No-kia
addikt
nah a héten lehet tulajdonosa leszek 4*1GB OCZ Reapernek remélem minden összejön
-
No-kia
addikt
nah, egykkis photoshop gyakorlás, a fénynel már nem volt kedvem babrálni
-
- = Zk = -
félisten
válasz No-kia #18460 üzenetére
mielőtt fatálisat tévedek, kérdezek.
a a képen látható lány a Te ismerősőd? netán az, akivel szeretnél közelebbi kapcsolatba kerülni az idők folyamán?" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
No-kia
addikt
válasz - = Zk = - #18461 üzenetére
egy szóval sem mmondtam h szeretnék közelebbi kapcsolatba kerülni vele..... de igen , az én ismerősöm, miért? csúnya? vagy vmi baj van vele?
a csaj a kertjükben volt a barátnője volt a vállán aképen, de azt levágtam a gecibe és került egy másik háttér
[ Szerkesztve ]
-
westcoastog
veterán
váá sok csicska a sourcebaXD
lelőttem egymás után 4et headsottal ak-val oszt kibannoltak -
No-kia
addikt
válasz westcoastog #18463 üzenetére
nem elég h 5770-e van még egy aimos köcsög is, fújj
-
törölt tag
-
Varoz
addikt
válasz westcoastog #18467 üzenetére
Én Cod 4-ben tapasztaltam ugyan ezt. Komolyan unom már őket, ha véletlenül gyenge vagy akkor láma, ha meg erős akkor meg cheater.
No-kia: Na a képen csak nem az a csaj van aki a kicsin is.(Dia)
[ Szerkesztve ]
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
-
Varoz
addikt
válasz westcoastog #18469 üzenetére
Nem tudom, lehet, bár nekem csak virágbolti van.
Amúgy most nézem az A-csapatot.hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
-
Varoz
addikt
válasz westcoastog #18473 üzenetére
ok
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
nixx-21
őstag
srácok hazaértem...
hát ez most aki itt ül a gép előtt ez nagyon nem én vagyok
el sem hiszem...
ez nem én vagyok.hozzáteszem hg az ASOT-n kétszer sírtam el magam Píít nagy a baj
de nem jellemző ez rám áhh :S:S[ Szerkesztve ]
Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
No-kia
addikt
asot link jöhet, már kezdem unni a zenéimet, napi 10 órán áát hallgatom őket, átlagban
[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
nah faszom, asszem váltok E5200-ra unom ezt a procit
-
No-kia
addikt
nah jó8
-
- = Zk = -
félisten
válasz No-kia #18462 üzenetére
akkor csak annyit mondanék, hogy csinos, takaros!
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz Bluegene #18481 üzenetére
hová lett a szép avatarod Blue?
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
subaruwrc
félisten
-
- = Zk = -
félisten
-
törölt tag
-
- = Zk = -
félisten
-
- = Zk = -
félisten
válasz adamssss #18492 üzenetére
igen, ez jó 5let.
csak van egy országunk, akiknek irányítója mindíg keresztbehúzzák mások céljait
lsd pl az enyémet is[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
-
pckownz
őstag
válasz - = Zk = - #18496 üzenetére
Én beérném az árával is
Na lassan indulunk rokonokhoz. Holnap re, szevasztok
-
nixx-21
őstag
válasz Bluegene #18481 üzenetére
meglehet....én sem tudom....de hatalmasan szép az ASOT 436 : DDDD
aztán lehet h pont egy oan időben kapott el és hát ugye alkohol hatása alatt könyebben megnyílik az ember xDXDAti VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
Zselééé
csendes tag
Hali!
Nem tudom, hogy jó helyen járok-e de 10.000 ft-ig milyen ATI VGA-t kellene vennem? Valaki segítene? Találtam egy jónak tűnő MSI Radeon 3650 Videókártyát! Ez jó lenne?
-Chipset : Radeon HD 3650
-Fizikai Memória : 512MB
-VGA kimenet : Dual DVI
-Memória típusa : GDDR2
-Memória sávszélessége : 256bit
-Hűtés : Aktív
-Egyéb : DirectX10.1
-Csatolófelület : PCI expresszÚj vagyok és ez jó?
Bocsánat ha hülyeséget írtam! Boldog karácsonyt!
-
félisten
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest